Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bli

Obejrzyjcie ten film o chińskim sierocińcu...Szok!!!

Polecane posty

Gość bla ble bli

http://www.youtube.com/watch?v=AE-U_Pq80OA&feature=related Ja go obejrzałam i ryczałam jak bóbr....Normalnie w głowie się nie mieści co oni robia tymi biednymi sierotami.... Pokazane są dzieci przywiazane do krzeseł,myte we wrzatku,przykryte poduchami,żeby sie udusiły,owiniete w worki ,żeby nie moczyły pościeli...A najgorsze jest na końcu-chłopczyk lezy sam w odległym pokoju,nie myty,nie karmiony od dłuższego czasu,czeka na pewna śmierć.....Szok!

Gość abcdefghijklmno
Działasz na zasadzie kopiuj - wklej ? Po co dublujesz tematy

Gość ojikou
ogladalam to kiedyś i powiem nie chcę przechodzić tej traumy jeszcze raz Śniło mi sie o w nocy i strasznie ryczałam teraz mam 8 miesięcznego syna i nie wybrażam sobie jak można krzywdzić tak bezbronne dzieci

Gość 456h
ze tez sie organizacja jaks tym nie zajmie to sie nie miesci w glowie zeby w 21 wieku takie zeczy sie dzialy jessus s maria

Gość tomecetylko
to sie ciesz i kozystaj z zycia!!! al e to praewda juz ci idzie do 40 a to zakonczenie mlodosci i nie wmowisz mi ze cialko tosamo masz jak mialas 25lat, romansuj kozystaj z zycia

zawsze ogladalam takie filmiki jak ktos podsylal linki, ale wybacz teraz nie wejde, nie chce kolejny raz patrzec na cierpienie maluchów

Gość tacata bro :D
brak slow :( chiny sa jak rosja - to nie kraj, to stan umyslu, ze sie na swiecie takie rzeczy dzieja.... :(

Gość obejrzyj sobie film o rumuński
rumunskich sierocińcach z poczatku lat 90 🖐️ o głodzie w Korei i dzieciach które szukały ziarenek ryżu w gównie życie, kurwa

Gość fdfdfdfdf
widzicie to???????? czy te dzieci nie dostają jedzenia? ja pier...... jak można tak traktować dzieci nie kuźwa mam dość życia, nie mam ochoty żyć na takim świecie co za dzicz!!!!!!!! w Europie, tak chude dzieci :(((((((((((((

Gość to skoro już o takich rzeczach
mowa to jak ktoś ma więcej czasu to niech sobie obejrzy filmik o rodzinach zesłanych na syberię, gdzie oprócz mrozów panował głód tak straszliwy, że jak tatuś umierał z głodu to mamusia ćwiartowała jego zwłoki, zostawiła część a resztę rozdała po domach żeby mięso ugotować żeby dzieci miały co jeść http://www.youtube.com/watch?v=3ibtRe78Zlk

Gość to skoro już o takich rzeczach
ale ten filmik o tych dzieciach z chin to rzeczywiście paskudna sprawa. Te dzieci na samym końcu to ich stan zdrowia jest już tak zły że już nawet nie płaczą, tylko leżą w milczeniu ale widać po nich że fizycznie muszą się bardzo źle czuć. Mają na twarzach wypisane to nieme cierpienie.

Gość lolita29
to jest nic...szok jest kiedy ogląda się,,głodne dzieci w afryce"

Gość gość
To jest film sprzed 22 lat