Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie to wkurwia ;//

Chlopak mnie ciagle testuje.

Polecane posty

Gość jak mnie to wkurwia ;//

mam wrażenie ze on testuje czy warto ze mna byc itp. podpuszcza i w ogole na rozne sposoby. wkurwia mnie to. na poczatku znajomosci raz czy dwa mozna dyskretnie albo i wprost zapytać a nie do takich sposobów sie uciekać . znamy sie 3 miesiace. jeszcze ze soba nie jestesmy. wkurza mnie to. przesadzam?

Gość Pela 2332
Może jest psychiczny?? Albo poprostu chce ułożyć sobie z tobą życie i myśli na poważnie o was, tyko to trochę nie normalne...niech się sam przetestuje

Gość niedograliściesię
testowanie to jest norma u kobiet u faceta to oznaka zaburzeń psychicznych, tym się różnimy

Wiesz moim zdaniem powinnaś go zostawić!!! On chyba sam jeszcze nie wie czego chce!! Czy związku czy zabawy!!

Dalej nie opisałaś żadnych konkretów. Zdecyduj się, czy chcesz z nami podyskutować, czy nas podpuszczasz? (testujesz)

Gość kjns
Ale podaj więcej przykładów, co np robi? Jak Cię testuje.. Ale tak konkretnie

Gość też nie rozumiem
na czym polega to podpuszczanie i testowanie. jak autorka nie wypowie się konkretnie, to nie ma o czym gadać.

Gość jhlk
A nie możesz z nim o tym normalnie pogadać? To Ty jesteś jakaś dziwna:o

Gość chyba bym powiedziała wprost
że widzę te jego gierki i są one śmieszne i głupie. powiedzi mu po prostu w takiej sytuacji: jak chcesz znać moje zdanie na temat seksu, po prostu mnie spytaj, a nie wymyślasz jakieś bzdurne sytuacje, żeby mnie testować.

Gość kdsdfc
A ile macie lat?

Gość ljsnd
Może robi to w żartach, a Ty się niepotrzebnie napinasz? Albo nie jest na tyle otwartą osobą i jakoś mu głupio o pewne rzeczy zapytać wprost.. Poza tym nie zna Cię dobrze, więc może boi się, ze nie będziesz z nim szczera i woli Cię sprawdzić na okrętkę?:D A kim on jest z zawodu, co robi?

Kur*a, dalej żadnych konkretów. Nie dziwię się, że cie testuje. Taka wariatka tylko do testowania się nadaje. Żegnam. Bez odbioru