Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2788

fryzura dla mamy

Polecane posty

witam jestem mama 13 miesiecznej dziewczynki i na przelomie grudzien/styczen urodze synka od jakiegos czasu mam taka sama fryzure dlugie proste włosy prawie do talii dosc cienkie chce cos zmienic bo mam ich dosc myslalam o zmianie koloru ale raczej na jednolity chociaz moj aktualny mi sie podoba wole tymczasowe zmiany dlatego uzywam szmponetek jakis czas temu rozjasnilam sobie koncowki ale popalilam sobie wlosy i od tamtej pory strasznie mi sie one placza zazwyczaj musze zwiazywac wlosy w kite bo przeszkadzaja mi przy codziennych czynnościach nie chce skracac jak cos to odrobinke muslalam o jakims cieniowaniu grubej dlugiej grzywce macie moze jakies propozycje

Gość cieniowanie przy zniszczonych
włosach to porażka, będziesz miała siano na głowie.... grzywka już lepiej, to dodatkowy kłopot .... najładniejsze są moim zdaniem zdrowe proste włosy i najwygodniejsze ... bo i warkocz i koka można zrobić i się fajnie wygląda i szybko i nawet jak włosy nie są najświeższe.... ... ja na Twoim miejscu bym po prostu podcięła, do tego miejsca gdzie już nie są zniszczone i poczekał aż odrosną, przy długości do pasa nie czuje się wielkiej różnicy nawet przy skróceniu o 20cm - wiem bo sama mam długie włosy.