Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna?

Normalni faceci, gdzie jesteście?

Polecane posty

Gość normalna?

Poszukuję normalnego faceta. Zainspirowałam się woczrajszym tematem i założyłam swój. Od razu powiem nie nie zależy mi na kasie ani na mieszkaniu, mam swoje. Tylko żeby chodził normalnie do pracy, ostatni związek zakonczyl sie przez frustracje z powodu jego braku pracy. Szukam osóbki do dzielenia sportu i kina. Kogos kto chce isc w sobote wieczorem pobiegać a nie się zachlać. Kogos kto wyszukuje rosyjskie filmy w studyjnym kinie a nie czeka na nowego Batmana. Coś o wyglądzie. To tak, a propos zarzucania sztuczności kobietom. Farbuję włosy na jasny brąz, mam sztuczne rzęsy o ktorych nikt nie wie i używam różu.

Gość Normalny Przystojny
dobra dobra ale czy ladna jestes ? Ile wzrostu i skad jestes ?

Dlatego się pytam gdzie normalni faceci są? Wczoraj byłam na rolkach. Owszem są inni jężdzący, ale są młodsi o jakieś dobre 5 lat. Ja mam 28 lat i czyż osoby w moim wieku nie uprawiają sportów a przesiadują tylko w barach?

Gość agusia md 810
już się wszyscy rzucają na używaną kobietę :O cipka cię swędzi?

Gość bszdek
a w jakim wieku musi byc ?

Gość Normalny Przystojny
ok mam 30 lat lubie sport, skad jestes ?

agusia, nie chce zeby sie rzucali tylko powiedzieli co robią w olnych chwilach. Wybaczcie ale jak mam problem natruy seksualnej to nie musze szukac go na internecie, tylko wystarczy ze pojde do baru. Szukam czegos innego, czego w barze nie znajdę.

Gość paramedic
jesteś dla mnie za młoda. poza tym - oferta :D matrymonialno-towarzyska wydaje mi się (być) interesującą.

Gość przyczajony tygrys
ja jestem zajety...

W dzisiejszym zniszczonym Swiecie naprawde jest ciezko komus zaufac... dla wiekszosci liczy sie tylko kasa, sex, imprezy z uzywkami.... by bylo fajniej. Oni wszyscy juz zapomnieli o Bogu.... z nie ma zycia bez Boga... Powodzenia!

Ludzie. Ogarnijcie się. Czy na tym kafe naprawdę jest taki poziom, ze laski szukają faceta albo sexu. Nie wiem skąd taka roszczeniowa postawa. Zaraz mam wysylac zdjęcia i pisać list motywacyjny:) Duże miasto na południu Pl.

Gość SNK Bronisław Kamiński
normalna? - lubisz anal? :)

Gość przyczajony tygrys
KRK?

''Wybaczcie ale jak mam problem natruy seksualnej to nie musze szukac go na internecie, tylko wystarczy ze pojde do baru. Szukam czegos innego, czego w barze nie znajdę. '' Często tam chodzisz? Wszyscy cię już tam znają i wiedzą po co przyszłaś?

Dominik1000, nie przemawia do mnie Twój look pseudoruchacza, kreujesz sie na zdobywcę lokalnych lasek a bedziesz miec problem jak kobieta będzie mieć więcej partnerów niż Ty. Nie "rucham" się bez zobowiązań w ogóle. Nie odpowiem na pytanie o ilość partnerów bo w tym miejscu jest to bezzasadne.

Gość Normalny Przystojny
Normalna ja tez poludnie duze miasto, napisz konkretnie a nie jakies zaczzajki stosujesz. Chcesz kogos poznac ale nie podajesz skad jestes jakby zaraz cala kafeteria miala cie odwiedzić. Żenujące. Nie wiem czy ci bede odpowiadał bo też pracy nie mam ale pieniądze mam więc nie narzekam, pracować nie muszę pieniądze na mnie pracują.

Dominik, masz naprawdę problem:) Nie mam problemu natury seskualnej, ale uwierz mi ze jak bym miala to przeciez nie będę go szukać tutaj. JEszcze trafię na śmiesznego dominiczka:)

Gość SNK Bronisław Kamiński
dokładnie - jak cię zaswędzi idziesz się puszczać do baru (sama się przyznałaś) ale szukasz "normalnego faceta". tzn. że ma być jak w reklamie? - on do garów a ty do baru podupczyć się ? :D

''Nie "rucham" się bez zobowiązań w ogóle. Nie odpowiem na pytanie o ilość partnerów bo w tym miejscu jest to bezzasadne. '' Jak to się nie ruchasz jak sama napisałąś: ''Wybaczcie ale jak mam problem natruy seksualnej to nie musze szukac go na internecie, tylko wystarczy ze pojde do baru.''

Gość Fajny Facet Centrum PL
Monica. takiej kobiety jak Ty szukam :) Myślimy podobnie. Skąd jestes ?

Wy naprawdę macie problem z tym puszczaniem. To jest jakiś teraz męski kompleks. Że jak dziewczyna szuka faceta to się puszcza czy co? Trochę tego nie rozumiem.

Gość przyczajony tygrys
slask, nie umiem tam sie poruszac. bez mapy bym zaginol