Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajssaa

Strój na wesele- jestem gościem.

Polecane posty

Gość Jajssaa

Moi drodzy, Chciałam się zapytać co myslicie o stroju w jakim zamierzam pójść na wesele przyjaciółki. Wydaje mi się, że wieje od niego extrawagancją, aczkolwiek w granicach normy. Jedynie nie jestem do końca pewna czy wybrane przeze mnie dodatki nie będą się gryzły. Otóż kupiłam fioletową sukienkę do kolan (fiolet raczej jasny) buty na koturnie (bo ja nie wytrzymam na szpilkach) nude z kokardkami z przodu, które są przedzielone czymś podobnym do cyrkonii, kolczyki długie z cyrkonii, torebka nude (mini torebka) zielone paznokcie i zielony kwiat we włosy. Co sądzicie o tym? Jeśli ktoś preferuje wyłacznie klasykę to lepiej niech się nie wypowiada, bardziej zależy mi na opinii osób lubiących bawić się modą.

Gość TakaONA89
Pomysł fajny ale ja bym dała pomarańczowe paznokcie a kwiat we włosy fioletowy ;p

Gość asio
hej, mam podobny problem, bo za miesiac ide na ślub brata i nie wiem co włożyć:/ podoba mi sie: http://lula.pl/lula/1,97804,9056000,Sukienka___plus_,,ga,,2.html, i nie wiem czy nie jest zbyt wyzywająca??? proszę o rade

Gość lopae
idź na golasa 🖐️

Bardzo gustowne połączenie! Trudno mi całość zwizualizować i połączyć bez zdjęć, ale zapowiada się dobrze. Tylko może poszukaj innych dodatków na szyję? Może coś w internecie?