Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaramama

Chciałabym się Wam przedstawić :)

Polecane posty

Witajcie drogie mamusie i te ciężarne kobitki :) Czytam Was od ok 2 lat czasami cos napisalam na pomaranczowo ale dzis stwierdziłam DOŚC ukrywania sie :) czas wyjsc w otoczenie. Jestem Szaramama :) mam 20 parę lat :P 1.5 roczna córeczke i czasami kochanego a czasami nieznosnego meża :) mam nadzieje ze bede mogla sie dzielic z Wami swoim doswiadczeniem w roznych tematach. a wiec... milo mi Was wszytskich poznac :)

Gość .kićka.
.w dupie to mam ;)

Gość gooogga
z toba autorko wszystko ok? co ten topik ma na celu? zaczernilas sobie nicka? wow, jak tysiac innych dziewczyn na tym forum-tylko jakos na szczescie nikt wiecej nie wpada na pomysł zakladania tak durnych topikow..:O

Gość kreolka___
lecz sie kobieto:O:O:O:O:O guzik nas obchodzi kim jestes:O osoby tutaj ocenia sie po tym co pisza w topikach a nikt nie interesuje sie takimi frustratkami jak ty:O

Gość fannyhany
Hahahhahah, leze ze smiechu:D panienka z jednym 1,5 rocznym dzieckiem chce sie dzielic swoim doswiadczeniem:D:D:D czego ty mnie mozesz nauczyc śmieszna dziewczynko? czego?

Gość do autorki tego tematu
co masz robic w niedziele-o zesz, co za pustak z ciebie:D nic nie rob najlepiej i zamulaj na kafe :D

"nic nie rob najlepiej i zamulaj na kafe" Kochane "pomarańczki" to właśnie robicie:) Jakie doświadczenie z 1,5 rocznym dzieckiem? A takie ze każdy przeżył co innego i moze nauczyć lub doradzić drugiemu nawet temu z 10 - tką dzieci! Witaj:)

Gość fiołkowa czerwona
Może spędzać czas z rodziną? Ja akurat siedzę dzisiaj w biurze i czekam na prezesa,bo zwołali nam nadzwyczajne zebranie rady nadzorczej. I tylko marzę o tym,żeby już iść do domu i cieszyć się najbliższymi,bo to się robi w niedzielę. Obiad, spacer i seks z mężem jak dziecko uśnie.

Gość Wszystkie które tu
napisałyście autorce cierpicie na nieuleczalną złość i wszystkie w tym samym czasie siedzicie na kafe, uwaga, w NIEDZIELĘ . Autorko, byłaś przygotowana na takie wypowiedzi? Mnie się wydaje że niedoceniłaś zawiści i chamstwa tytejszych prymitywów. Nie poddawaj się ;) , to na pewno zerkną normalni ludzie (z naciskiem na NORMALNI) a resztę zlewaj :).

Gość hahahahahaha!!!!
No, jak teraz kazda pipa, ktora zaczerni nicka, zacznie zakladac topy z powitaniem :D to juz miejsca na nic innego nie bedzie.

Gość lsjksfjkdfjnjdfn
Ale jakiego miejsca ? :D To jest forum i miejsca pod dostatkiem a napewno lepsze to niż " Jak zrobić mleko dla noworodka" " Jakie kupy robią wasze dzieci?" - Mega interesujące :D

Gość zonaKraka
Szaramama- szkoda tego na kafe... z jakiego miasta jesteś?

Gość szaramamo to pewnie wiesz
że to forum ma bardzo słaby poziom, w niemal każdym wątku obelgi i podszywy. Tematy zakładane prze gimgówno. Każdy mozę tu pisać, internet przyjmie wszystko. Wyższy poziom jest na forach gazeta.pl.

Gość hrun uyg
20 lat i juz 1,5 roczne dziecko ...? wczesnie zaczelas mloda damo...

Gość do hrun uyg
tępa strzało czytaj dokładniej . Autorka pisze że ma 20 parę lat a nie 20 .

20 PARE lat - doczytaj dokładnie. A poza tym choćby nawet to to chyba nie Twoja ani nie moja sprawa co?

Gość grace.
Tępa to ty jestes... nie pisze sie 20 pare tylko dwadziescia pare :-O

Gość oksdjksdj
grace, chciałaś zabłysnąć ale nie udało się ;) gdyż w skrócie można użyć formy 20 parę tak samo jak 2 latek - obecnie przyjęte i prawidłowe.

Gość oksdjksdj
Przykładowy tekst a artykułu ROZWÓJ DZIECKA W CO SIĘ BAWIĆ Z 2-LATKIEM? Nasze pociechy od drugiego roku życia wchodzą w okres poniemowlęcy. Dbając o ich rozwój rodzice powinni pamiętać o odpowiednich zabawach, które nie tylko będą dostosowane do wieku dziecka, ale także pozytywnie wpłyną na jego rozwój psychofizyczny http://ibeauty.pl/artykuly,104,131,1394,rozwoj-dziecka-w-co-sie-bawic-z-2-latkiem

Gość ee tam, autorko
nawet sie porzadnie przedstawic nie umiesz. Napisz jakie masz wyksztalcenie, ile zarabiasz ty i twoj maz, jak czesto uprawiacie seks i w jakich pozycjach. Jak juz sie sprzedajesz w necie to dawaj wiecej :D Kretynka z ciebie. "Chcialabym sie Wam przedstawic" :D:D:D:D:D:D Hahahahahahaha!!!!! LOL!!!

Gość mama 2 latka
hej ja jestem w podobnym wieku i mam 2 letniego szkraba w domu, z mila checia bymz Toba porozmawiala, moze wymienimy sie numerami gg?

Gość mezami sie wymiencie
bedzie weselej :D:D