Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadek nokii

Nokia bankrutuje

Polecane posty

Gość upadek nokii

Ta fińska firma stała sie passe i nikt już nie chce kupować ich telefonów, wstyd sie przyznać do komórki tej marki, teraz króluja samsunki i jabłka, szkoda mi troche tej firmy ale cóż jedni bankrutuja inni sie bogac, ot kapitalizm.

oj nokia ostatnio wypuszcza równie dobre smart fony co samsung i co ważniejsze w niższej cenie i mają system Windows Mobile 8 który będzie w pełni zintegrowany z Windowsem 8 ;)

Gość Ja mam n8 z symbianem
i jestem bardzo zadowolony nie zamienił bym

Gość dfgtfhds
szajsungi ma plebs

Mam Nokię E52, mój facet, brat, tata, chrzestna, ciotka mają Nokię. Tylko mama ma Samsunga.

Gość upadek nokii2
to dobrze że kochacie sowje telefony ale dziś warunki dyktują konsumenci ze Stanów, Japonii, Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii, fanii nokii z Polski, Białorusi i Albanii nie uratuja tej marki, ponoć już nawet w Finalandii wygrywaja ajfony i samsungi

Gość panna leniwiec
ja mam nokie e52 nie zamienię tej firmy na żadna inna!!!

Co za bzdury!!!! Nokia jest to jedna z najlepszych aparatów na rynku.Nie wyobrażam sobie innego.Od 12 lat mam różne Nokie i żadna mnie nie zawiodła,są proste w obsłudze i mają wszystkie telefony pod sobą.Cała moja rodzina ma aparaty Nokii i wszyscy jesteśmy zadowoleni.Od dwóch lat mam N95 jest rewelacyjna.Kończy się umowa i wydzwaniają o podpisanie następnej umowy i proponują jakies badziewie z a 1zł. dotykowy. Nic nie zastąpi mi obecnego telefonu.Jakieś chińskie śmieci? Nie- dziekuję! Ciekawe komu zależy pisac takie pierdoły?!

Gość panna leniwiec
mnie tylko zastanawia, czy beda jeszcze normalne aparaty czy niedotykowe

a ja nie cierpię nokii, nigdy więcej żadnej nie kupię :P wolę SE albo Samsungi

Gość UWIELBIAM NOKIE!
Każdy ma prawo wyboru.Ale niech nie pierdoli że nie cierpi Nokii.Ja nie cierpie Samsungów,widziałam jak kumpel się z tym gównem męczył! Więc Jasiu licz się ze słowami!