Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buksenika

Czy powinnam się bac ?

Polecane posty

Gość buksenika

Okres spoznia mi sie juz 9 dni. Uprawialam z chlopakiem peeting. Najpierw ja mu zrobilam dobrze on wytarl rece w papier ( mówi ze dokladnie ) jakies pol godziny poznej on zrobil mi palcowke. Mialam dni nieplodne poniewaz dzialo sie to dzien przed ' umowna ' data w ktora mialam dostac okres. Czy powinnam sie bac ? Nie zawsze mialam regularny okres ale teraz sie boje. Od kilku dni poblewa mnie brzuch na zmiane z jajnikami i piersi. Co radzicie ?

eee spoko jak cię boli brzuch i piersi to ciocia lada chwila sie zjawi.zwłaszcza że pisałaś że masz nieregularne.

Gość Jolka.
Młoda ma przeważnie nie regularnie

Nie powinnaś się bać. Macierzyństwo to szczęście i przeznaczenie Kobiety. Za Tatusia Chrzestnego weż Jarka Kaczyńskiego, a jak dasz odpowiedni datek na Toruńskie Radio i Telewizję, to i tatuś Dyrektor bobaska ochrzci( za małą dotacyjkę na benzynkę do maybacha). Głowa do góry, będzie więcej Polaków!!!

Dziecko bd w ciąży tak się kończy hahah kocham ludzi którzy kończą gimnazjum za 6 podejściem.

"Okres spóźnia mi"- od razu dostaję gorączki To przez to że za szczeniaka ruchałem się bez sensu, znaczy bez wyobraźni , no dobrze bez odpowiedzialności Jednak momenty grozy mi zostały.