Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimberlyJones.

Chce poronic.....

Polecane posty

Gość kimberlyJones.

nie wiem czy jestemw ciązy. ale jakos na dniach powinnam dostac okres... a nie mam i nie czuje by sie na niego zanosiło :( ciągle bije sie po podbrzuszu, wczoraj jak sie tak biłam to nawet poczułam przez jakis czas takie skurcze jakbym zaraz miala dostac okres. ale nic :( biore gorące prysznice, pije alkohol, wszystko to na wywołanie okresu. dodam ze 2 miesiace temu przestalam uzywac pigulek anty i miałam juz 1 normalny naturalny okres, teraz ma byc (?) drugi. czy mozliwe ze zaszla bym w ciaze? przeciez we krwi sa jeszcze hormony z tabletek bo organizm oczyszca sie z nich ok pol roku, tymbardziej ze brałam je prawie 4 lata bez przerwy. co robic? mysle o arthrotecu

Gość ja mieszkam z chlopakiem
zgłosiłam cie.

Gość kimberlyJones.
mam w dupie to mozesz nawet do prezydenta albo do papieza mnie zgłosic. ciaza i porod nie wchodza w gre! to skandal ze nie moge spokojnie dokonac aborcji U GINEKOLOGA w tym chorym kraju...!

Gość ewrweretrt
to skandal ze dziwo rozkladasz nogi jak nie chcesz dziecka, wiedząc, ze nie ma 100% zabezpieczenia

Gość ja mieszkam z chlopakiem
jebnij sie w główke gowniaro :o

Gość wircoi
Moze najpierw zrób zwyczajny test za 10 zł??? tak ciężko? Nie wnikam w Twoja sytuacje życiową, ale sądząc jedynie po pierwszym wpiśnie, mogę jasno pwoiedziec- dla takich osó jak ty aorcja powinna byc legalna;/ niestety.. bo inaczej za kilka miesiecy znowu gdzies sie znajdzie jakis niemowlak w reklamówce czy na śmietniku smutne to wszstko... Poziom tego co piszesz, moze swiadczyc ze jestes jeszcze młoda i bardzo głupia.bardzo.

Gość Tralala la la xxx
Co ty masz poraniać jak ty nawet nie wiesz czy jestes w ciazy!! Dziewucho nawet daty spodziewanej miesiaczki jeszcze nie bylo. Idz jebnij sie w pusty leb moze zmadrzejesz.

Gość kimberlyJones.
nie ja jedna nie chce dziecka i rozkladam nogi no wlasnie bede musiala wykonac test..... a nie wiecie czy z tej strony women on web wysyłaja te tabletki czy tam sa tylko wskazówki jak to wszytsko przeprowadzic?

Gość Anatenka
W momencie przerwania brania tabletek, NIE MA już antykoncepcji. Kto ci naopwiadał głupot, że we krwi jeszcze krążą??? Zrób test, bo bijąc się po brzuchu krzywdę sobie zrobisz...

Gość ewrweretrt
no wlasnie nie ty jedna jestes taką glupią dziwą, ktora w ogole nie pomysli zanim da dvpy a potem jęki na forum, a ja bym wlasnie chiala zebys byla w ciąży, moze4 bys zmardrzala w koncu i zeby twoj fagas cie kopnal w duspko

Gość mata12
Nawet jak jesteś we wczesnej ciąży to przez picie alkoholu itp. nic się dziecku nie stanie na tym etapie. ;) a ile masz lat? bo chyba zbyt mało , widać po Twoim gówniarskim zachowaniu ;)

Gość dasz radę dziewczyno
zrób test i jak co to idz do lekarza,sama nic nie zdziałasz,dziecka nie stracisz takimi metodami,co najwyżej urodzisz kalekę,

Gość to ty teraz myślisz
A gdzie było twoje myślenie jak zapomniałaś tabletkę wziąć i szłaś na dupczenie ? No gdzie ?

Gość dziusia92
Zamiast po podbrzuszu się bić to najpierw uderz się w twoją pustą głowe :/ najpierw zrób test to będziesz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie!niektóre kobiety pragą mieć dzieci,a nie mogą!a Ty byś chciała poronić?!nie dojrzałaś dziecko...