Gość Honda ;) Napisano Sierpień 12, 2012 Cześć wszystkim ;) Pierwszy raz udzielam się na forum. Nigdy nie korzystałam z tego typu komunikacji. Ale wiadomo, są wakacje ludziom się nudzi i mają ochotę porozmawiać z kimś z wirtuala. Nie chce tu nikogo wkurzać, że są wakacje, a ja piszę o nauce. Ale tylko chwilkę A więc. Studiuję socjologię (specjalność: badania socjologiczne) i teraz idę na ekonomię ( myślałam, żeby iść w stronę bankowości lub nieruchomości). Mam nadzieję, że sobie poradzę. Ogólnie jestem ambitna i uczę się kilku j. obcych. Co mnie skłoniło do otworzenia tego tematu? Zaraz się dowiecie. Zauważyłam wśród moich znajomych, że większość dziewczyn, które mają chłopaków i razem wynajmują mieszkanie rzucają studia, przestają sie uczyć i mało tego do pracy też się nie palą. Uważają, że to facet powinien zarabiać na dom i się zacharowywać na śmierć. Ja osobiście uważam, że samemu trzeba inwestować w siebie, by potem znaleźć dobrze płatną pracę i razem opłacać wszystkie rachunki, dom, prąd i w ogóle. Teraz pytanie do chłopaków: czy Wy naprawdę wolicie jak dziewczyna jest niewykształcona i siedzi w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach