Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzzzia20latwroc

Zerwał z dziewczyną dla mnie

Polecane posty

Gość Madzzzia20latwroc

Poznałam pare; on27 ona 26... jednak od pewnego momentu miedzi nimi zaczęło sie psuć a miedzy mną a nim iskrzyć, jednak ja nie jestem zakochana, mam zaledwie 20lat i nigdy w związku nie była, a już z pewnością nie poważnym , oni natomiast byli ze sobą 6 lat. On powiedział , że się mna zauroczył, ale ja specjalnie robiłam mu problemy ze nie może się ze mna spotykać bo ma dziewczynę, później się z nim spotykałam, kusiła ale w pewnym momencie przerywałam i mówiłam ze ma dziewczynę wiec nic miedzy nami być nie może, teraz nasze stosunki od tygodnia sie troszkę rozluźniły bo powiedziałam ze skoro ma dziewczynę , a między nami zaczyna coś się dziać to powinniśmy zahamować naszą znajomość. Dzis do mnie dzwoni ze wraca z domu i miał straszną kłótnie z dziewczyną, że zerwał z nią- kurde, ja nie chce stałego zwiazku, a wczesniej dawałam mu do zrozumienia ze gdyby nie dziewczyna to chciałabym być z nim, tylko ze ja mam 20lat i nie chce zwizku a on chce i to jeszcze stalego. co mam zrobic

Gość maturks4
Zerwał z nią dla ciebie. Zerwie z tobą dla następnej Itd Itp A co mu? Zależy? Aby nowy model był

Gość Madzzzia20latwroc
tylko ja czuje sie winna, bo to w sumie 6 lat- sporo, a ja teraz powiem- ojjj rozmysliłam sie

Gość snhwkdh
powiedz mu ze masz go w dupie

Gość taka_prawda
Skoro nic nie chiałaś od początku to po co go zwodziłaś?

Gość Madzzzia20latwroc
bo podoba mi sie, ale ja nie chce zwiazku

powiedz mu prawdę, ot cała filozofia ...

Gość Madzzzia20latwroc
ale jak on to może odebrac, zerwał z dziewczyną, mamy sie jutro spotkac a ja mu- no wiesz rozmysliłam sie, może się wkurzyć ?

Gość iwke
moze sama nie wiesz czy go kochasz