Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka slow o moim kraju

Polska zwana ciemnogrodem z katolami na czele

Polecane posty

jestem zaszczycona ze moge tu zyc jako jedyni w cywilzowanej europie mamy bardzo duzy odsetek katolikow (ciemniakow) wiara w boga to dno, ale dyskutuj z zombi :classic_cool: mowiac do nich mosisz sie pogodzic z faktem ze z nimi jak z grochem rzucanym o sciane - odbije sie i jeszcze w ciebie uderzy :( cala europa smieje sie z polaczkow* - wiem co mowie, obecnie nie przebywam wsrod was, ale bardzo tesknie za tym ciemnogordem polaczek* - motto polaczka "zycie bez boga sensu nima, pomodlmy sie o lepszy byt w niebie" :classic_cool: posdrafiam rodakuf

oh maj god jaki mosisz :D? przepraszam ze ten karygodny blad wiecej sie to nie potworzy !

spierdalaj to ty, wchodzisz na moj temat i smiesz Mnie obrazac gdzie twoja kultura dgyby katole nie narzucali sie i swojej zasciankowej wiary, siedziala bym cicho jak myszka koscielnaa :)

Gość :):):):)marianna
zyj i nie zwracaj uwagi na ten ciemnogrod, poza tym mieszkam w w-wie i nie zauwazylam wsrod moich znajomych - nie byle margines :) aby za bardzo wierzyli w te modly

A co Cię obchodzi, w co wierzą inni ludzie? Dla mne mogą nawet wierzyć w latającego potwora spaghetti i mam to gdzieś. Musisz mieć bardzo ubogie życie, że interesuje Cię wiara ludzi, którzy mają Cię w dupie.

Gość :):):):)marianna
to samo tyczy sie was zacofancy 🖐️ spadaj durnoto

Gość znalazła kolejna która
napierdala na Polskość i chce drzeć koty. Jak jesteś taka światowa to wynieś się do waszego uwielbianego UK albo Holandii gdzie jest specjalnie zrobiona ulica dla burdeli a kible w przedszkolach są przeszklone żeby każdy z ulicy mógł patrzeć jak dziecko sika z obawy przed pedofilami. Gdzie w tobie tolerancja dla drugiego człowieka i jego poglądów. Jak inni są ciemnogrodem i katolami to kim ty jesteś ? I co ty sama sobą reprezentujesz ? Bo dla mnie nic. Agresja i płycizna bije z twojego posta. Niby taka poszkodowana a sama nie potrafi się wykazać toleracją dla drugiego człowieka. Nikt ci nie wciska na siłe wiary bo każdy człowiek ma wolną wolę.