Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hairblack.

Mój tata nie pozwala mi być ze swoim facetem, mimo że jesteśmy dorośli.

Polecane posty

Gość hairblack.

Mój chłopak i ja mieszkamy razem, bo jego mama i mój tata są razem od 7 lat, a my mamy w tej chwili 20 lat i od ponad pół roku jesteśmy razem, a mój ojciec ciągle ma coś przeciwko temu. On nie rozumie, że ja jestem z nim szczęśliwa. On coś gada, że to przecież mój brat, a to nie jest mój brat, mamy innych rodziców. Już tego nie wytrzymuję. Dzisiaj np. zabronił mi iść z nim do kina :o On go bardzo nie lubi, bo miał kilka dziewczyn i nie wiem, może się boi, że mnie zrani, ale to mój wybór.

Gość Joanna666
Był podobny odcinek "Trudnych spraw" z Piotrem Florczakiem (Dariuszem)

Gość natalka.11995
twój stary jest obcym skurrwielem który pewnego dnia wpierdolił się w życie twojego brata-chłopaka i od tamtego czasu się na nim wyżywa jak każdy ojczym 🖐️

Gość hairblack.
Haha, nie wiem, być może :D Akurat tego nie oglądałam. Ale to nie "Trudne sprawy", tylko moje życie. Jak sobie z tym poradzić? Nie możemy się od nich wyprowadzić, bo nie mamy kasy, ale naprawdę i mnie, i jego to zaczyna denerwować i przygnębiać jednocześnie. Nie ma dnia, żeby nie było kłótni. Ostatnio nawet mój tata prawie się z nim pobił :o

Gość wwrrr
''Mój tata nie pozwala mi być ze swoim facetem'' A czemu tata ma chciec, bys byla z jego facetem?

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie dziwie sie, ze ojciec nie pozwala ci byc ze SWOIM facetem gdyby to byl TWOJ facet to rozumiem, ale brac sie za faceta wlasnego ojca :o

Gość hairblack.
Ale dopóki nie byliśmy razem, to było wszystko ok. Mój tata go szanował i lubił. A od kiedy jesteśmy, to go nie cierpi. Patrzy na niego wrogo, itd. A jeszcze mój chłopak od kilku dni zaczyna robić mu na złość, np. celowo mnie przy nim całuje albo mówi na głos przy moim ojcu jaką to miał wspaniałą noc ze mną.

Gość hairblack.
Ojej, z moim facetem :D Wiem, że jesteście inteligentni i zrozumieliście. Doradźcie mi coś, bo ja już zaczynam wątpić w ten związek :(

Gość hairblack.
Doradzi ktoś? Czemu mój tata się tak zachowuje?

Gość mama Mastera
bo uwaza, ze skoro tyle lat jest z jego matka to raczej powinniscie sie traktowac jak rodzenstwo a nie potencjalni partnerzy