Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolettta

Zależy mu? Facet pisze czułe sms, a nie proponuje spotkania

Polecane posty

Gość nikolettta

Przysyłał teksty typu "przytuliłbym", "pocałowałbym" itd a kiedy nadszedł weekend nic nie zaproponował. Myślałam, że mu zalezy i się spotkamy. Dodam, że już z 3 razy się spotkaliśmy. Ost tydzien temu.

Gość nikolettta
:(

Gość kurnikova
moze chce sprawdzic Twoja reakcje, bada teren poki nie bedzie spotkania,badz ostrozna... bo mozna sie niezle wkręcic w taki flirt i zakochac w czlowieku ktorego na oczy nie widzialas

Gość nikolettta
widzieliśmy się już wiele razy, a spotkania były 3

Gość kurnikova
czyli po tych spotkaniach dopiero zaczal tak pisac ale jeszcze spotkania nie proponuje?

Gość nikolettta
to było tak, że - znaliśmy się z widzenia, czasem pogadaliśmy - po jakimś czasie spotkaliśmy się przypadkiem i zaprosił mnie na kawę - po jakimś czasie poprosił o mój nr tele i tego samego wieczoru napisał (piątek to był) - potem w sobotę napisał, ja mu odp i się umówiliśmy - w niedzielę było spotkanie - potem była cisza aż ja napisałam i potem on głównie pisał - po kilku dniach zadzwonił i mieliśmy pierwszy romantyczny wieczór z przytulaniem Po tym wieczorze bardzo dużo sms dostaję ..z 50 dziennie. I są czułe, więc myśalam, że w weekend się spotkamy :(

Gość nikolettta
kurcze, jak to sprawdzić?

Gość nikolettta
Znaczy cały tydzień pracuje w innym województwie i dużo jeździ, więc że na tygodniu się nie widzimy to rozumiem. Ale nie kumam tych weekendów :O

Gość Przemysłaf21
Może jak 3 razy zaproponował żeby sie spotkać to czeka na Ciebie teraz... Może uważa że jeśli Ty nie wychodzisz z propozycja spotkania to poprostu nie chcesz sie spotykać . Napisałas mu chociaż coś czułego czy on tylko pisze ? Musisz być pozytywnie nastawiona żeby widział że chcesz tego a nie bd sie domyślał a Ty będziesz z siebie jakaś damę robiła...

Gość nikolettta
Raz ja proponowałam, ostatnio to on zadzwonił. Nie wiem czy ma jakieś znaczenie to, ze ost się nie umawialiśmy, tylko zadzwonił, ze jest w moim mieście, bo kogoś musiał zawieść i że może się spotkamy...w sensie, że nie było to umówione spotkanie.

Gość hm, dziwne
a po ile macie lat?

Gość nikolettta
26 oboje

może czeka, aż sama coś zaproponujesz? I nie chce, żeby wyszło, że się narzuca

Gość nikolettta
z piątku na sobotę w nocy pisaliśmy do siebie potem cała sobota nagle cisza. Dzisiaj po 3 rano dostałam sms :* o co chodzi? :O

Gość nikolettta
wcale nie provo :O takie rzeczy się dzieją i albo on ma inną dziewczynę, albo czeka aż ja za nim będę się uganiać

Gość nikolettta
nie ma nikogo w podobnej sytuacji?

Gość sówkaka
nie pisz pierwsza, nic nie rób, czekaj i obserwuj co on zrobi