Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam___31

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość ferruczia
sa baby co nawet z 5 dziecmi znajduja nowego faceta-zycze jej zeby se poradzila , urodzila dziecie i znalazl a porządnego chlopa skoro autor topiku miga sie od odpowiedzialnosci

Ona już pewnie nie urodzi. Głupia, naiwna, młoda dziewczyna no cóż nie ona pierwsza nie ostatnia niestety.

Gość a moderatorki maja w dupie
to co sie dzieje na forum, ppwinny dawno zglosic IP tego idioty na policje

Gość larysssa
bez przesady, to nie "Raport mniejszości", żeby karac za coś, czego sie jeszcze nie zrobiło, poza tym w Polsce karany jest tylko ten, kto dokonał aborcji (lekarz), a nie rodzice dziecka. Swoją drogą, ja jeszcze nie słyszałam o tym, żeby został ukarany jakiś lekarz usuwający ciążę, chociaż to nie żadna tajemnica że takich lekarzy można bez problemu znaleźć w każdym mieście. A oni dodatkowo chcą zamówić tabletki, to juz w ogole mozna im nadmuchać, bo zamawiac z innego kraju możesz sobie co chcesz. Jak w Polsce zdelegalizowano dopalacze, to mnóstwo ludzi kupuje je w necie ze stron Czech. I to jest wtedy już legalne, bo tam prawo jest inne.

Mnie tam ani grzeje ani ziębi ich sytuacja i to co zrobią z tą ciążą. Dziewczyny nie jest mi specjalnie żal bo mogła myśleć aby się nie wiązać z takim hujem. Choć z drugiej strony rozumiem, że jest młoda i naiwna....tak to już jest. Dziecka jeszcze jako takiego nie ma, więc...(choć nie mówię, że jestem zwolenniczką aborcji). Jest mi ogólnie żal, że takie sytuacje mają miejsce, że są na świecie takie huje które myślą tylko o przeruchaniu, takie zezwierzęcenie, a w dodatku dla nich jest to już szczyt osiągnięcia seksualnej przyjemności:O Oj jak mało wiedzą :D Jedyną osobą, której jest mi tutaj żal to.....matka autora. Bo pewnie nie chciała mieć syna huja, ale szkoda że nie potrafiła go lepiej wychować. No cóż, to w sumie tyle:)

Gość widze ze tu
wracając do 5 strony adam___31 "czemu z nią się spotylales, nie traktując tej znajomosci na powaznie?(wychodzi na to ze ją oszukales,nieładnie)" Czytałaś w ogóle co pisałem, czy nie? Ona cały czas wiedziała że to układ bez zobowiązań i zgadzała się na to. a gdzie to napisales? tak dla scislosci? bo w pierwszym poscie napisales "Nic poważnego i ona chyba to wie." tak wiec jest to dalekie od stwierdzenia ze ona cały czas wiedziala.pisz scislej na drugi raz. to ciekawi mnie to nadal czy ona od poczatku zdawala sobie sprawe ze jest tylko "workiem na spermę" -jak to lubią okreslac panowie,czy jednak ją manipulowales,oszukiwales.bo jesli wiedziala od poczatku ze to nic powaznego i w kazdej chwili moze się skonczyc, ze jest tylko kimś na przeczekanie,,z braku laku,zanim trafi się na tą wlasciwą , to poniekąd głupiutka jest.no chyba ze sie na to zgodzila i to tez jej pasowało.wszystko zalezy od takich relacji a ludzi,nikogo nie powinno się oszukiwac,udajac uczucie a traktując kogos jak przedmiot,cos zastepczego.jesli tak to trzeba od razu powiedziec-wiesz jestes tylko narazie poki nie natrafię na cos lepszego. i znowu!! adam___31 Gdybyś przeczytała cały temat, to wiedziałabyś że dawałem jej jasno to do zrozumienia słowami i czynami że to nic poważnego. gdzie to napisales? PYTAM GDZIE? otóz nigdzie nam tego nie napisales!!! Aggie:) zgadzam się w 100%...