Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał 25 lat

Temat dla homoseksualistów i nie tylko.

Polecane posty

Gość Michał 25 lat

Ello, komu się nudzi i chce o czymś porozmawiać?

Gość looolipop :)
hej, chcesz mnie bzyknąć Michałku?

Gość looolipop :)
jesteś?

Gość nonga japonga
Czy to prawda, że pasywni geje mają problem z trzymaniem rzadkiej kupy, jak ich przyciśnie?

Nie umawiam się na seks. Dlaczego sprowadzacie homoseksualizm do seksu analnego? Czy ja ludziom hetero piszę ciągle o lizaniu cipy, fiuta, zapinaniu kobiet w muszlę i tyłek? Nie.

Gość Honda ;)
Mój najlepszy przyjaciel Dawid jest gejem i polska anegdota, że " gej to najlepszy przyjaciel kobiety " w moim przypadku w 100 % się sprawdziła. On jest towarzyski, inteligentny i przystojny. Gdy ujawnił na jednej z imprez wielu znajomym, że jest gejem nikt go nie potępił, wręcz przeciwnie. Chłopaki powiedzieli mu , że się domyślali , a dziewczyny coś w rodzaju "to super". ;) Jak jest jakaś impreza, to on musi na niej być. Jest powszechnie wśród rówieśników bardzo lubiany. Bardzo lubię z nim chodzić do pubu, kina, na imprezy. Jest duszą towarzystwa. ;) Kompletnie nie rozumiem homofobów i ludzi, którzy oceniają po pozorach. A na tym forum jest ich niestety dużo. Ostatnio zaprosiłam kilku moich znajomych (w tym jego) do domu, bo nam się strasznie nudziło, a już nie mieliśmy za dużo pieniędzy by po mieście chodzić i padł pomysł, żeby obejrzeć jakiś film. Ja puściłam na DVD film "dom chłopców" (jest to film o prawdziwej miłości między dwoma chłopakami). Wszyscy byli zachwyceni (wraz z Dawidem) :) Od tamtej pory otwarciej rozmawiamy ze sobą o życiu hetero jak i homoseksualisty. Pa ;D

Gość samsung_lady
a ja współczuję homoseksualistom, bo muszą albo się ukrywać albo narażać na docinki społeczeństwa

Gość nie lubię pedałów
.

Gość Honda ;)
Dlatego każdy Polak powinien skończyć z tą homofobią, aby każdemu się lepiej w Polsce żyło. :) Znam 3 gejów i 2 lesbijki. I są normalni, fajni i lubiani przez znajomych. :) Czasem się zdarza jak ktoś na przystanku im uwagę zwróci lub coś, ale zawsze my jako ich znajomi wkraczamy w akcje i pyskujemy i na tym się kończy. Na studiach też mamy kolegę geja i jeszcze nikt mu nic złego nie powiedział. Najgorsze są te cwaniaki między blokami. Każdego wytykają palcami, tylko nie siebie. Ja tam gejów lubię i tyle :D