Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamorowka

czy mozna gdzies sprzedac czasopisma jak nowe???

Polecane posty

Gość glamorowka

czy mozna gdzies sprzedac takie czasopisma, znaczy sie miesieczniki, mam ich mnostwo, nowiuskie , niektore nawet nie byly czytane, sa to "Glamour" ... przegladajac to teraz widze ile kasy wydalam, a kiedys od poczatku tego czasopisma kupowalam je, czasem tez Cosmopolitan .... i mam tego mnostwo rowniez mam ponad 20 firmowych katalogow z moda angielskie i francuskie ( duzy gduby format ) kosztowaly sporo, gdzies czytalam ze ktos tam chcial odkupic bo zbiera takie katalogi ... ja tez je zbieralam, zamawialam nawet

Gość glamorowka
moze ktos pomoze ? :)

Gość uuu oh jea
czy mozna sprzedac stare gazety wlasnie takie czasopisma , pozbyc sie ich a przy tym zarobic ? ? ?

Gość StalowaMagnolia 1976
Może spróbuj za pośrednictwem gumtree lub tablicy a może będziesz miała szczęście,że się ktoś zgłosi.Druga opcja -ogłosić coś takiego na forum poświęconym modzie.

Gość gość
Wydaje mi się, ze skup książek będzie odpowiednią opcją. Na różnych aukcjach też możesz spróbować, ale raczej ich sprzedaż trochę potrwa. Skup je weźmie za uczciwą cenę i na pewno znajdzie nowych nabywców. Co do gazet to może być problem bo bardziej będą nadawały się do skupu makulatury chyba, że masz jakieś zachowane stare gazety np z lat 80, 90?! Możesz zadzwonić i zapytać się czy przyjmą gazety. W poniższym linku macie kontakt do fajnego skupu, który jest prowadzony przez antykwariat - https://skupujemyksiazki.pl/