Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koci reaktor

Wolicie mieszkać sami czy z kimś?

Polecane posty

Gość koci reaktor

Ja od zawsze podnajmowałam mieszkanie z kimś, na różnych ludzi trafiałam, ale chyba czas najwyższy na zmiany. Ja mam swoje dziwne "widzimisię" i chyba jednak zaczyna mi przeszkadzać mieszkanie z kimś, nie czuję się swobodnie.

Gość zawsze z kims a nie lubie
wole sama:) Po studiach mieszkalam kilka miesiecy sama:) Jejku jaka bylam szczesliwa:D A teraz z narzeczonym, zle nie jest, bo czuje sie swobodnie,ale nie powiem lubie jak wracam wczesniej z pracy i go nie ma jeszcze:P

Gość od taka warszawska singielka
Nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś, chyba że jest to zwierzak. A jak czuję się samotnie, to dzwonię do jednej czy drugiej psiapsióły zapraszam na wino i na ploty.

Ja mieszkam sama od dawna. Z racji tego, że strasznie ciężko mi się mieszkało z rodzicami w dzieciństwie, to chyba wolę sama.

Jak narazie nie mamy miejsca dla kogos trzeciego... ( tylko moja corcia i ja)

Gość od taka warszawska singielka
Ja nie miałam źle w domu rodzinnym, ale odkąd się wyprowadziłam, zawsze mieszkałam sama i nie zamierzam tego zmieniać pod żadnym pozorem. Jest mi wygodnie.

Gość Trąbowiec
Chociaż jest czasami smutno, to wolę mieszkać sam. Czemu ? - nie zniósł bym jak laska by mi zamykała klapę w kiblu - obce zapachy - wszędzie pełno włosów - ja mam wszystko posortowane a miałbym przestawione