Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana28223345578

Boze,pomozcie zdradzil mnie

Polecane posty

Gość zalamana28223345578

To co dzis zobaczylam w jego telefonie przeroslo mnie,zdradzil i to nie jeden raz,tak wynika z smsow. zanim jeszcze wstal do pracy sprawdzilam jego telefon, po co ja to zrobilam :(

Gość dropsa
Po co to zrobiłaś? Bo pewnie coś przeczuwałaś mniej lub bardziej świadomie, bo teraz masz okazję przestać żyć w kłamstwie.

Teraz wiesz, że Cię nie kocha, więc rzuć go i zacznij nowe życie. Im szybciej, tym lepiej dla Ciebie.

Gość no to już ci pomógł
skoro przekonałaś się, że z dupkiem jesteś i czas go pogonić na drzewo

Gość myfgh@
czemu faceci nie kasuja smsów od kochanek ? nie mam pojecia. Mój kochanek kasuje wtedy zona mu nie przeczyta

Gość zalamana28223345578
Stracilam 6 lat na tego glupka i po cholere mi to bylo :( niewiem jak mam sie zachowac jak wroci z pracy,on niewie ze ja wiem :( to jakis koszmar :(

Przyznam Ci sie ze powinnas sie cieszyc ze tel Jego wpadl Ci w reke.... po coz mial Cie dalej zdradzac! Glowa do gory... poradzisz sobie!

Gość zalamana28223345578
wiem powinnam sie cieszyc,ale w tym momencie czuje sie bardzo zle. Nienawidze go, no kurde :( spakuje go,to chyba najlepszy pomysl

Gość spakuj mu wszystkie rzeczy
i pokaż, gdzie jest jego miejsce! Kur.wa, kobiety się poświęcają, wkładają w związek zaangażowanie, zależy im i kochają, a faceci albo zdradzają, albo traktują jak zabawkę :(

Gość zalamana28223345578
Dziekuje wam,zabieram sie do pakowania :( tym bardziej ze dostalam esemesa od niego,ze wroci pozno bo ma duzo pracy,eh wiem ze jest z nia,mialam ochote mu to wygarnac przez telefon ale nie,nie warto. chce zobaczyc jego mine gdy mu wszystko wyrzygam prosto w twarz,nie chce go znac,niech idzie do niej.

Gość zalamana28223345578
ona pisala ze bylo z nim cudownie ze teskni,nie jestem w stanie napisac dokladnie ale cos w tym stylu,on tak samo pisal esemesy typu-zaraz bede kotku,ze z nikim nie bylo mu tak dobrze, masakra :( robil to wszystko w czasie pracy,czesto wracal poznym wieczorem, a ja myslalam ze taki biedny ze tyle pracuje. Ze ja niczego nie zauwazylam,nic sie nie zmienilo moze troche zadziej sie kochalismy ale tlumaczylam to tym ze duzo pracuje :( glupia bylam

a w czym ci pomóc ? kopnąć dobrze w dupe i po sprawie nie widzę powodu do rozczuleń

Gość Aleks.H
Zalamana, wspolczuje ........ ja stracilem 10 lat .... na moja "ukochana" zeby wywinela mi taki numer. Jedziemy prawie na tym samym wozku. Tylko inni niech nie pisza, ze tylko kobiety sie poswiecaja, w tym wypadku to ja wnislem wiecej ...... i stracilem 10 lat.

Gość zalamana28223345578
Dlaczego on to zrobil...faceci to swinie

Gość eheee
Jesli nie jesteście małżeństwem,nie macie dzieci to nic nie straciłaś.Poślij go do diabła,zainwestuj w siebie,poznaj nowego faceta i żyj dalej.Szkoda czasu na związek z dupkiem.

Gość jennifer uwazaj
myszka w czerni wygladasz okropnie:P dlaczego przefarbowalas wlosy? jako blondynka wygladalas super.

Gość Adio
Ja straciłem 7 lat i powiem wam że jeszcze czasem boli jak sie dowiem cos na jej temat ale z czasem bede sie cieszył że taka osoba nie jest ze mna nie jest mnie warta bo ja robiłem wsztystko a ona zwyczajnie sie bawiła mną...