Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gergeg

wciaz jestem glodna;/ mimo picia wody litrami i herbat

Polecane posty

Gość gergeg
acha no ok ja wlasnie ssanie zapijalam litrami wody a moze nie powinnam

Gość jedna dobra rada
zbadaj cukier!

Gość korabbio
niestety ,ogromna wiekszosc rodzicw i dziadkow to kretyni gdtz sprowadzaja do domu slodycze, czipsy ,kolorowe napoje -a co sie daje dzieciom w prezencie -oczywiscie slodycze,nadwaga to tylko jeden z problemow powodowanych przez ten syf-np kolorowe napoje powoduja osteoporoze juz u dzieci ponizej 10 lat, no szok jacy ci rodzice i dziadkowie to kretyni , a sami zwykle nie sa zdrowi i szczupli

Gość ojofjso
hahah ja wam zdradze sekret na szczupla figure- jedz co ci podoba bez wyrzutow sumienia, kochaj sie codziennie i pij tylko sok rozcienczony z woda ;)

Gość no ale przeciez...!
korabio ale przeciez w reklamach ludzie ktorzy reklamuja te slodkie napoje, ciasteczka i czekoladki sa tacy szczupli piekni i szczesliwi :O

Gość korabbio
ja w sklpapach na ulicy wszdzie widuje mnostwo otylych dziaciakow w towarzystwie otylych rodzicow i dizadkow-dzieciak czesto ma w rece loda, lizaka , czipsy--reklamy to dno -zrobia wszstko co sluzy sprzedazy-dietetycy chlaszcza kolorowe napoje , czipsy - itp -a durni rodzice daja to swym dzieciom -znam otyle bardzo dzieci co saw przesdskolu iz erowce-to idioci -rodzic ei dizadkowie ich utuczyli-komorki tluszczowe nie znikaja nigdy

Gość korabbio
picie hektolitrow napojow nawet przy braku pragnienia moze uszkodzic nerki-naprawde nie warto sie zmuszac-zwlaszcza jak to nic nie daje