Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerEyesIsHerOwnSOul

Skad sa te wszystkie pieniadze???!?!?!

Polecane posty

Gość HerEyesIsHerOwnSOul

No wiec dzis mialam dzien wolny wiec postanowilam sobie pochodzic po warszawsokim centrum handlowym. W pewnym momencie patrze i widze mlodego chlopaka tak cos kolo 20-21 lat. Mial koszule ralpha laurena, dzinsy guessa, zegarek gucciego, buty lacoste i w reku trzymal ray bany. Byl ubrany moze na pare tysiecy zloty. SKAD DO JASNEJ CHOLERY ludzie maja na to kase? ja studiuje, rodzice zarabiaja kiepsko, w sumie to w rodzinie sie nie przelewa a chlopak w podobnym wieku co ja nosi na sobie tak drogie rzeczy...zycie jest nie fairrrr. Nawet dziewczyny nie mial, usmiechniety sam sobie chodzil i patrzyl rozne rzeczy a potem odjechal terenowym mercedesem. JAKIM CUDEM

Gość mibawa
nrmalnym, wielu zamożnych ludzi mieszka w Warszawie to jest wkoncu stolica

Gość Trąbowiec
Mnie też denerwują tłumy z centrach handlowych. Co ma do szukania tam ktoś, zarabiający 900 zł ? I skąd ludzie mają pieniądze na zakupy ? Niektórzy na pewno kradną.Czemu ludzie tak tam latają ? Czy bez Mc Donalda i KFC nie można żyć ? Prawdziwa kobieta gotuje obiady w domu a nie chodzi r rodziną na trucizny.

Gość lol hahahha
Nie ma to jak szpanowac angielskim nickiem, ktorego nie umie sie nawet poprawnie zapisac.

Dobrze się wykształć to też będziesz mieć. Kobieta gotuje i razna jakiś czas nie może zjeśc z rodzina na mieście?

Gość Lambadaqqq
trabowiec a kto ci kaze chodzic po centrach handlowych? Nie stac cie to chodz po biedronce, innych stac to robia zakupy w drogich sklepach

Gość tomecetylko
z tyni bachoami latajacymi mamusie laza chyba na lans bo gdzie indziej juz nie ma gdzie wyjsc.. i w tych kolejach za syfem stoja masakra najgorsze to z kilkutygodniowymi niemowlakami:(

Gość nalesniki z marmolada
nie trzeba miec fortuny, zeby dobrze sie ubierac;) zarabiam nieco ponad 5 tys zlotych na reke, a mam rzeczy wszystkich tych firm, ktore wymienilas w 1 poscie;) i nie, nie uzywane:) aha - nie mieszkam w stolicy, mam 26 lat, prawdziwa 'kariera' i naprawde dobre zarobki mam nadzieje jeszcze przede mna. warto sie uczyc i starac:)

nalesniki z marmoladaA jakie studia skończyłaś? Dobrze Ci w tym podłym państwie :)

Gość a tam ray bany
w promocji po 460 zł, jak jesteś stałym klientem, więcej za korekcyjne zapłaciśż

Gość nalesniki z marmolada
takie ciuchy zwykle kupuje za granica, np ostatnio torebke guess za jedyne 30 funtow na promocji;) pracuje w szeroko pojetym IT i media, jako koordynator i poject manager (mlodszy) :)

Gość mama Mastera
hahaha a ty mu sie dokladnie przyjrzalas w co jest ubrany i jeszcze PRZYPADKIEM widzialas jakim samochodem jezdzi? :D przyznaj sie, ze na niego polowalas ale cie olal

Gość KurkaKurkiKurko
lol hahahha Nie ma to jak szpanowac angielskim nickiem, ktorego nie umie sie nawet poprawnie zapisac. Bo co? "eyes is" moze byc przenosnia i nie ma nic zlego w pisaniu (studiuje w Irlandii wiec Angielski znam bardzo dobrze). To samo np piosenka The Way I are, gramatycznie zle jednak ma sens

Gość HerEyesIsHerOwnSOul
Nick z jednej malo znanej piosenki No przyznam sie, ze troche go sledzilam:D Ja kiedys patrzylam zegarki gucci i nawet w USA byly baaaaardzo drogie. No tak czy siak planowalam zagadac jednak zupelnie nei bylo jak, chlopak mi sie ogolnie podobal:)

Gość a moze jaki
mafioso? Malo takich? Dealerow na przyklad

Gość Buhahahahahahhahhhhhahaaahhaj
[zgłoś do usunięcia] nalesniki z marmolada nie trzeba miec fortuny, zeby dobrze sie ubierac zarabiam nieco ponad 5 tys zlotych na reke, a mam rzeczy wszystkich tych firm, ktore wymienilas w 1 poscie i nie, nie uzywane aha - nie mieszkam w stolicy, mam 26 lat, prawdziwa 'kariera' i naprawde dobre zarobki mam nadzieje jeszcze przede mna. warto sie uczyc i starac Taaaak stac cie na zegarek gucci np za 3k zarabiajac 5k? nie badz smieszny, moze jeszcze mercedesem tez jezdzisz?

Gość ale wy macie
pos..ne we lbach, pustaki jedne!!!

Gość HerEyesIsHerOwnSOul
Nieeee on nie wygladal na goscia z mafii:) Fajny byl, szkoda ze nie zagadalam bo w sumie o co moglam sie go spytac w centrum pelnym ludzi i jak moglam zagadac, nie dalo rady.

Gość trzeba do było
spytać o godzinę i powiedzieć: oooo, jaki pan ma ładny i chyba drogi zegarek, co nie?

Gość 3423erwer
ja tez się często dziwię, mam wyzsze, bdb na dyplomie, szukam od dawna jakiejkolwiek pracy, od marca udało mi się dorobic az 80 zł, nie mam pojęcia jak ludzie w ogóle znajzują pracę jak na kazdą oferte nawet sprzątanie po 100 osób, ani z czego maja kasę na samochody, wycieczki, a tym oszukanym nie spółczyje...

Gość tosty z marmolada
ja mam ponad 5k, maz ma ponad 6k... kredytow nie mamy. jakos sie kreci:) i buty nawet za 1000 zl raz na czas to nie jest duzy wydatek, wierz mi. poza tym to sporadyczne zakupy, na co dzien ubieram sie w sieciowkach typu zara, hm, next itd.

Gość zależy jakie studia
3423erwer - musisz szukać, teraz takie czasy, ze praca do Ciebie sama nie przyjdzie. Może w złym środowisku mieszkasz, trzeba się zareklamować, a mozliwości jest przecież sporo

Gość 3423erwer
historia

Gość niedługo będzie
strach wyjść ubranym jak londyński dandys, bo w łeb będzie można zarobić i ładne buciki stracić tudzież zegareczek...