Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tu jakas dobra wrózka

potrzebuje porady dobrej wróżki

Polecane posty

bardzo proszę

bardzo proszę o pomoc

Gość milvaser
co potrzebujesz??

jestes wrózka?

jestem bardzo załamana. chodzi o pewną sprawę. nie wiem co dalej robic. walczyc czy sobie odpuscic

Gość milvaser
czego dotyczy ta sprawa?

milosci, zwiazku mojego

bardzo prosze

Gość milvaser
nie wróże za bardzo na odległość

prosze doradz mi wróżo

i uciekła

Gość powiem ci cos
nie szukaj pomocy u wrozek, wrozbitow i w horoskopach, bo przez usta wszystkich tych ludzi przemawia diabel. a on nie moze znac twojej przyszlosci. zna ja tylko Bog. diabel zna calutenka twoja przeszlosc i terazniejszosc. kazde zdarzenie ,kazda mysl i pragnienie, a co do przyszlosci to jedynie zgaduje bo nie ma w nia wgladu.wiec nie trac czasu ani pieniedzy na wrozbitow , bo te cale wrozby to tylko spekulacje.daj sobie spokoj.

ale wrozki znaja prawde niektore

up

szykujesz sobie piekło na ziemi Chodzi diabeł kolo drogi wiąże ludziom muzgi i,nogi, stąpa cicho po ulicy na głupótę ludzką liczy: Skacze , hulaj, o dziwo zbiera swoje wielkie żniwo: plącze serca, ręce, dusze, -ja się przed nim bronic muszę. Muszę w sercu nosić Boga Z Nim nie straszna żadna trwoga. Znaczyć siebie krzyżem świętym i uważać na zakręty. Muszę trzymać się Anioła i do mego Boga wołać: Panie Boże, prószę szczerz, racz wysłuchać me pacierze, daj mi mocarnego ducha, by mi nie dał diabla słuchać. Daj mi rozum, serce wielkie i do tego łaski wszelkie. Wlej w mą duszę pokój błogi, bym omijał diabla drogi. MÓJ Aniele, strzeż me serce, by nie wpadło w diabla ręce. Wskazuj ciągle prawdy drogę, sam niewiele zrobić mogę. Dla PRAWDZIWEGO Katolika powinno być święte to co jest napisane w Piśmie Świętym: Pismo św. jednoznacznie potępia praktyki okultystyczne jako grzechy, które wykluczają ludzi z Królestwa Bożego (Ga 5,20; Ap 9,21; 22,15). Czytamy w Księdze Powtórzonego Prawa: "Nie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary;nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu swemu. Te narody bowiem, które ty wydziedziczysz, słuchały wróżbitów i wywołujących umarłych. Lecz tobie nie pozwala na to Pan, twój" - Prawdziwy Katolik uszanuje te słowa a jak komuś wygodniej to się może bawić w czary ale nie nie mówi o sobie , że jest Katolikiem

Gość Mogę Ci pomoc ale dopiero ok15
Bo nie mam kart przy sobie. Zostaw imiona daty urodzenia oraz pytanie

wróbiarstwo jest grzechem i to szczególnie niebezpiecznym, poniewa człowiek uprawiający wróbiarstwo lub zasięgający porady wróki dobrowolnie otwiera się na ingerencje demoniczne. Właśnie dlatego jest przedmiotem surowych zakazów biblijnych: „Nie będziecie się zwracać do wywołujących duchy, ani do wróbitów. Nie będziecie zasięgać ich rady, aby nie splugawić się przez nich (Kpł 19,31) http://antytarot.blogspot.com/ ora et labora -módl się i pracuj < ora et labora -módl się i pracuj "w dzień i w nocy bóg mi sprzyja" twoje myśli, lęki , przekonania i przyzwyczajenia kształtują twoje życie kto się modli ten ma lżej w życiu Orędzia do Kapłanów http://www.taw1.republika.pl/michelini.html [URL=http://chomikuj.pl/?page=307465] mój chomik

wolałabym dane napisać na maila

wrózki sa dobre, doradzają ludziom, nie nkrzywdzą nikogo. wrózka to nie wiedzma, diabel nie ma tu nic wspolnego.

no i gdzie ta wrozka??

up

może dziś ktoś mi pomoże?

Gość Martyna74
Cześć! Sama podchodziłam do wróżki bardzo sceptycznie! Okazało się jednak, że część z nich to po prostu psycholożki, dorabiające sobie w niekonwencjonalny sposób. Byłam na życiowym zakręcie i potrzebowałam pomocy, po poszukaniu paru informacji natrafiłam na Emilię Angel (która jak się okazuje poza wykształceniem ezoterycznym, jest także magistrem psychologii), która bardzo mi pomogła! Za odpowiedź na konkretne pytanie i wróżbę na pewien okres czasu życzy sobie 5 zł! To naprawdę niewiele! W dodatku są to porady życiowe, ale także te ezoteryczne, które się sprawdzają! Serdecznie Ci ją polecam, tu masz jej bloga: angelemilia.blogspot.com/

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość gość

Warto zerknąć sobie na stronkę abrahadabra.pl, odpalić ich radio czy telewizję. Jeśli ktoś interesuje się ezoteryką to znajdzie tutaj wszystko i wszystkich. Mi bardzo swego czasu pomógł tarocista Piotr i tarocistka Renata całkiem niedawno. Można tutaj korzystać z darmowych wróżb na antenie, ale lepiej moim zdaniem zapłacić i pogadać na linii premium bo jest więcej czasu, można temat naprawdę obgadać.