Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiadzjanusz

Warszawa lumpeksy secondhandy etc

Polecane posty

Hej Kobitki ;) Z góry przepraszam za kolejny z tej serii topik, ale te które przeglądałam wiernie przez kilkanaście stron zawierają jedynie informacje o zakupionych zdobyczach, ale zero adresów... Jeżeli znacie tematy z adresami proszę o linki, jeżeli nie - może znacie adresy fajnych sh gdzie ceny nie są zbyt wygórowane - tam, gdzie np bluzkę kupię za 20 ale i 5 zł ;) Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź, bo od niedawna jestem w Wawie i nie mogę na własną rękę takich info znaleźć, a też nie mam ostatnio za dużo czasu żeby po wszystkich biegać, od czegoś muszę zacząć ;p

Gość mam 31 latów
Wola. ul.Płocka nie wiem ile miedzy Działdowską a Wolską Działdowska róg Górczewskiej-"kopalnia ciuchów" siec sklepów"Szmizjerka

Uwielbiam. Na Żelaznej, cudowny wybór, różne rozmiary, niestety ceny też nie należą do najtańszych, ale niedziwne.

Gość mam 31 latów
Chodze własnie do tego:)

Ja jutro się wybieram, bo dawno nie byłam. Pewnie z poniedziałkiem towar będzie wybrakowany, ale co tam, a nóż jakaś perełka się trafi. Muszę zacząć rozglądać się za jesiennymi rzeczami.

Gość stella...bella
Szmizjerka ma przyzwoite ciuchy

Gość tomecetylko
chmielna 73b rog zelaznej od aleja jerozolimskie sie w wchodzi lumpex malutki fakne ubrania zarz przy przystanku peln a szafa sie nazywa, jutro nowy towar, ubrania wloskie i szwajacaria za groszeL( fajna dziewczyna pracuje gada doradza:)kawe sie e napic z nia mozna nawet:)

Gość mam 31 latów
Dostawy mają we wtorek chyba?tak?Bynajmiej ta na Woli.

Gość 12wert
co w yw tej szmizerce widzicie? dla mnie drogo i szmat sa okropne

Gość lenka i iga
gdzie znacie w wawa tanie i fajne?