Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna_dobrych_chęci

Chłopak nie dba o zęby!

Polecane posty

Gość Masz nasrane w glowie
Wyslij go do dentysty?

Gość kilpohhha
wiekszosc ludzi nie ma zeboe sztucznych cudnych i poprawionych jak gwiazda filmowa-ale tym bardziej powinni dbac -stodowac plyny , nitki,skrobaczi do jezyka -ciekawe czy jego abnegacja dotyczy tylko zebow i figury czy tez calego zycia?

co jak co, ale u mnie przyszły użytkownik sztucznych zębów byłby zdyskwalifikowany o jego "oddechu" (czytaj odorze z ust) wolę nie myśleć :)

Gość pełna_dobrych_chęci
Widzę że dyskusja się rozwinęła, coraz bardziej oddalając się od meritum sprawy ;)

Gość virrrgus
nikt nie jest doskonaly-malo jest adonisow i afrodyt -ale tym bardziej osoby takie sobie powinny dbac o sibie-zeby to koztowna rzecz - i nie kazdego stac na ekstra zabiegi -ale mozna nie zrec i nie pic slidkich rzeczy by nie powiekszac i/lub nie powodowac peochnicy-, ja nie chcialabym byc z takim co np myje wlosy raz an mieisac bo boi sie szamponu

Gość vallikij
a taki niechluj len niech idzie do wrózki zębuszki

Gość pełna_dobrych_chęci
podbijam

Gość LuzMariaPaloma
to mu wytłumacz ze jak nie będzie dbał to z małych dziur zrobią się większe a za kilka lat to już nie będzie miał sporo zębów i żeby to doprowadzić do ładu będzie musiał wydać kilka tysięcy na zęby, a jak chodzi raz na rok to nie jest to tak odczuwalne ani bolesne, a najlepiej to mu powiedz że dopóki nie zacznie dbać o zęby i nie pójdzie do stomatologa to z wami koniec

Gość pełna_dobrych_chęci
gosia_91 Powiedziałam mu żeby zastanowił się czy chce być ze mną, bo ja nie odpuszczę i zdania nie zmienić. Jeśli nie chce się zmienić, to niech poszuka takiej dziewczyny, która jest podobna do niego i jej to nie przeszkadza. LuzMariaPaloma Mówiłam mu to wiele razy - bez skutku :( Już kiedyś się rozstaliśmy m.in. z tego powodu. Myślałam że coś się zmieniło, niestety okazało się że jedna wizyta wiosny nie czyni :(

Gość tak taaaaaaaak
A moze chlopak sie boi? Ja chodzilam do dentysty na NFZ, ale przed kazda wizyta mialam nasrane (w przenosni) ze strachu, bo wszystko robili na zywca. Ostatni raz bylam u stomatologa majac 20 lat. Potem mialam az 7 lat przerwy. Poszlam, bo bolal mnie zab i sie pozytywnie zdziwilam-w koncu dostalam znieczulenie do plombowania . Przez 7 lat mialam tylko 1 zab do plombowania i jeden dalam sobie wyrwac, ale ostatni, wiec nie widac. Kanalowo nigdy nie mialam leczone, bo nie bylo takiej potrzeby. W miedzyczasie urodzilam dziecko i moje uzebienie nie ucierpialo na tym.

powiem ci coś autorko- jeżeli on nie chce zrobić dla ciebie (ani dla siebie) takiej prostej rzeczy jak pójście do dentysty i wyleczenie zębów- to ja ciężko widzę waszą przyszłość. Ten kretyn stawia się w temacie dentysty, a co będzie jak będziecie mieli poważniejsze problemy? Widocznie nie kocha cię tak bardzo... nie zależy mu na naprawie spróchniałej gęby i na pocałunkach z tobą... wali go to, że zaczynasz się go brzydzić. Mój facet rzucił dla mnie palenie- bo wiedział, że to dla mnie istotne. Miłość to także skłonność do pewnych poświęceń- aby drugiej stronie zrobić przyjemność

Gość ludzia23
"mój " też nie chce myć:] pije litrami cole, kawe i pali:( teraz do mnie dotarło że to koniec. po prostu koniec. ja nosze aparat na zebach, dbam o nie, i nie wyobrazam sobie jak mozna nie myc zebów? dodam ze spotykamy sie nie tak długo bo 3mce i kiedys po prsotu jak najadł sie błagałam go by umyl zeby a on ze nie, bo nie chce mu sie:] masakra tego nie ma co przedłuzac

Gość ludzia23
dodam ze najadł sie w nocy :( sos czosnkowy, batonik i dobranoc bo nie chce sie zejsc do łazienki umyc zeby;( ehhh!!

Gość fgsags
Niektórzy tak nie cierpią dentysty i zwyczajnie się boją, że żadne argumenty nie są w stanie ich przekonać. Chłopak może cię kochać, zrobić dla ciebie wszystko w innych dziedzinach. Ale dentysty nie przeskoczy, bo to bardzo silna fobia. Nikt nie jest idealny.

Gość nikladdda
ludzia -jesli twoj pije litrami kole to pewnie jest spaslakiem , a facet z brzuchem , otyły to dno-ja z grubasem nie moglabym byc-tylko osoby z otyloscia polekowa , hormonalna itp sa usprawiedliwione-tluste obzartuchy nie-tlusty brzuch to ohyda fuj,

Gość ludzia23
jest trochę otyły ale nie widać tego jakoś szczególnie pozaty, jest mega przystojny, czarne włosy no po prostu mój ideał.. myślę że wagę zawdzięcza nocnemu obżarstwu, w dzień nie chce mu sie robić jedzenia a wieczorem jest niezle głodny i zamawia sobie zazwyczaj wtedy ucztę :] cole pije nałogowo ale nie może pić za to alkoholu przez swoją chorobę, więc mimio że nie akceptowałam coli to później odpuściłam..

Gość pełna_dobrych_chęci
fgsags W innych dziedzinach też mu idzie ciężko... Prosiłam żeby rzucił palenie - nie dał rady, bo to nałóg. Chciałam żeby zadbał o siebie, bo na początku naszego związku w stosunkowo krótkim czasie sporo przytył - biegał i pływał przez krótki czas, ale zapał szybko się skończył, zwłaszcza że ubytki energetyczne uzupełniał pizzą, hot-dogami i Pepsi. pikolinka W czasie ostatniej naszej rozmowy zarzucił mi, że na siłę chcę go zmienić, podczas gdy on akceptuje mnie taką jaka jestem. Na moje pytanie, co mam w sobie zmienić, co mogę zrobić, aby on zaczął pracować nad sobą, odpowiedział milczeniem :(

Gość kogkg
kobieta powinna pogonic grubasa i niechluja , smierdziela -chyna ze jest biznesmenem , prezesem no jakaś szychą

Gość Może pokaż ten temat
swojemu chłopakowi, niech przeczyta co o nim piszą inni?

Gość ludzia23
a co jak jest prezesem czy biznesmenem to już niechluja i grubasa nie trzeba poganiać ?:]

Gość palladda
przywilej wladzy i pieniędzy-mezczyzna z kasa moze byc brzuchatym szczerbatym gnomem a baby leca na niego i chyba zadna mu nie ppowie-zainwestuj w tiktaki b ci jedzie

Gość nie pieprz glupot
za mna latał taki bogaty, spasiony i w zebach dlubał po jedzeniu , sorry ale ta kasa mu nie pomogła, chyba że zachwyci jakąś żulię ze wsi

Gość ludzia23
a jak jest mega przystojny? tzn na twarzy, jest tak piękny że mogłybyście na niego patrzeć godzinami?? za to zęby i reszta ciała pozostawiaja troche do życzenia..

Gość palladda
trza rozroznic defekty urody od niechlujstwa- jak ktos ma z natury brzydkie zeby i nie ma kasy na ich poprawienie to trudno-ale jesli sie zaniedbuje i olewa tak podstawoe sprawy jak mycie to zul totalny

Gość pełna_dobrych_chęci
Ponieważ w najbliższy weekend idziemy na wesele, do rozmowy z chłopakiem planuję wrócić w przyszłym tygodniu. Nie wiem co mogę jeszcze mu powiedzieć... Chyba pozostało tylko jedno :(

Przeczytałam pierwszy post i zbieram szczenę z podłogi. Rozumiem defekty urody typu krzywe zęby, zadarty nos itd. Zupełnie nie rozumiem zapuszczenia i niechlujstwa. A już zupełnie nie rozumiem jak mozna byc z facetem ( abstrakcją jest dla mnie całowanie się ) który ma problem z myciem zębów i trzeba go do tego zmuszac 😭 A poźniej tematy w stylu " moj facet śmierdzi - co robic ?" 🖐️

Gość pełna_dobrych_chęci
Enfant_terrible Właśnie z tego powodu NIE całujemy się...

Gość pełna_dobrych_chęci
Enfant Terrible Skoro przeczytałaś TYLKO pierwszy post to wybacz, ale nie będę Ci streszczać czterech stron - jeżeli jesteś ciekawa, to przeczytaj, jeżeli nie, dziękuję za uwagę. Po prostu wałkowaliśmy tutaj ten wątek dość dokładnie :)