Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratka 81

wierzycie w ociotowanie??

Polecane posty

Gość piratka 81

Czesc czy wierzycie w to że jeśli komuś się nie układa w życiu, nie powodzi się całkowcie to że ktoś mógł na niego założyć zły urok, tzn ociotować go? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi ludzi, którzy to potwierdzają lub całkowicie są z tym niezgodni. Dzięki!

nie odzywaj sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat ktorego dotyczy topik. Smiechy urządzaj sobie gdzie indziej. Nara

Wierzę w to.Ja chyba sama jestem tego przykładem.mam wredną ciotkę, która mi zawsze źle zyczy,od lat juz nie mam z nią na szczęście kontaktu.Ale pomimo,że niczego mi nie brak ani w urodzie,ani finansowo,to nie mam szczęścia w miłości.Poznawałam toksycznych dupków,a znajomi patrzzą na mnie jakbym każdego odtrącała:(

ociotowac tzn źle życzyc i rzucic urok przez ktory potem nic ci sie nie układa, wszystko idzie nie tak jak powinno, praca, znajomi, rodzina, zdrowie itp

Niedawno tu czytałam temat i dziewczyny radziły. Chyba kupię, chociaż wierzę w to i nie wierzę.Ale cos jest w tym. Są takie uroki.Jak zabrałam ta krowę-ciotkę, aby pokazac jej nowe m, to siedziała w moim aucie, a ja myslałam,że umrę.Ledwo dojechałam do domu, ręce mokre,że kierownica była cała mokra,a mi czarno w oczach.Przecież mogłam spowodować przez tą francę wypadek!!Jak wysiadła, wszystko było ok:(

Gość gryka88
Czy ja wiem. Raz wykrakałam komuś wypadek (nie to żebym mu źle życzyła :D ) i nie minęło kilka godz.. Na szczęście przeżył :) Cóż, zaspana byłam, a wtedy bywam bardzo zła :) W razie czego należy przetrzeć się czerwonymi zużytymi damskimi majtami i splunąć przez lewę ramię, tak mówią :)

Gość Ziele ostrożenia,
to po co ją zabrałaś?

Ja nie wiedziałam,dopiero po tym dniu przekonałam się,że to jest wiedźma.Ale przez nią cierpi jej syn, miał wypadek na słuzbie, urwał tir mu nogę.:(Zupelnie inny człowiek, bardzo ciepły, jakby nie od niej.I tak cierpi chyba za ta krzywde jaka wyrzadza innym ludziom jego matka!

Gość Ziele ostrożenia,
:( ja też w to wierzę, ale czy zwykłe zioła mogą odczynić urok? raczej nie...

Gość Ziele ostrożenia,
nieudacznictwo? to nie zawsze o to chodzi niektórzy ludzie mają złą energię i jeśli ktoś ze słabą na taką osobę trafi to czuje to fizycznie. U mnie objaw zapętlania się pętli na szyi, ciemno w oczach, słabo, podniesione tętno, czasami ciśnienie:(

Gość Ziele ostrożenia,
uczucie jakby ta osoba wysysała z ciebie energię po takim spotkaniu czuję się bardzo senna, ziewam a nieraz nawet nie mam siły wejść po schodach

Gość łajka3000
Nie wierzę. Trzeba robić na przekór i nie dawać satysfakcji wrednym ludziom, a nie zrzucać niepowodzenia na jakieś wiejskie zabobony ;)

Lord Arkadiusz Co za Ciemnogród. Czego to głupi człowiek nie wymyśli, żeby usprawiedliwić własne nieudacznictwo... ODEZWAŁ SIĘ UDACZNIK :) nie odzywaj sie jak nie masz nic ciekawego do napisania oprócz krytyki na temat na ktory nic nie wiesz chłopczyku

Gość łajka3000
Ziele ostrożenia, haha, no ja takie uczucie miałam zawsze po widzeniu pewnego *wampira energetycznego* :)

Gość łajka3000
zakrada się nocą do mojego kosza i wysysa krew z podpasek :D

Gość łajka3000
durny podszyw u góry!! Chyba *energia życiowa* :P Niektórzy czerpią radość z "dokuczania" innym :) Wysysa swoimi gadzimi patrzałkami :)

Lord Arkadiusz Czyli to chodzi o glikol z mięśni? słuchaj koles spierdalaj z mojego topiku i nie zasmiecaj gównami. Poszukaj innego zajecia dziecko

Gość gryka88
Lordzie A. - Zapewne jesteś naukowcem, więc nie śmiem nawet wdawać się w jakiekolwiek dysputy z Twoją zacną personą. Powiem tyle, czasami się czuje, że dana osoba ma do nas uraz i gdzieś w głębi, może nie tyle życzy nam wszystkiego co najgorsze, ale ucieszy się z naszych *drobnych* niepowodzeń, bo uzna, że się nam należy. O to mi chodziło. Dobrej nocy.

Gość ociotować????????? :D
".mam wredną ciotkę, która mi zawsze źle zyczy,od lat juz nie mam z nią na szczęście kontaktu.Ale pomimo,że niczego mi nie brak ani w urodzie,ani finansowo,to nie mam szczęścia w miłości.Poznawałam toksycznych dupków,a znajomi patrzzą na mnie jakbym każdego odtrącała" ZNAJ MOJĄ DOBROĆ 1. Ciotka to siostra matki albo ojca, co nie? 2. wiec wychowywali się w tej samej rodzinie 3. co oznacza że twój ojcec/matka tez ma jakies problemy bo ludzie nie stają się wredni bez "dobrych wzorców wychowawczych" 4. pewnie powtórzyli błędy ze swojej rodziny a waszej rodzinie 5. co oznacza że zostałaś wychowana w sposób dysfunckyjny 6. jestes więc DDD (to coś podobnego do DDA tylko na innym podłożu) 7. ludzie z DDD nie radzą sobię w związkach po powtarzają złe schematy z domu, albo wchodza w nieudane relacje. wniosek IDŹ NA TERAPIĘ a nie żadne czary :classic_cool:🖐️