Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejs keli

Dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość czerwonooka kocica
Mysle, ze ok? Rozumiem, ze to dla chlopca?:) Ja mojej siostrzenicy kupilam Szczeniaczka Uczniaczka - cos wspanialego. Mysle, ze dla chlopca tez moglby sie nadawac :)

Tak dla chłopca. Też myślałam nad szczeniaczkiem ale jest on tak jak i cały Fisher Price dość popularny a za bardzo nie wiem jakie zabawki ma już dzieciak. Nie chciałabym, żeby mu się powtórzyły. Ten helikopter wydaje mi się fajny i nie jest tak rozreklamowany więc chyba jest mniejsze prawdopodobieństwo, że już go ma :)

Gość gość
Dla faceta trudno coś wybrać. W sumie to zawsze i tak jest dodatek do upojnej nocy:D

Gość gość
Może pakiet do spa? Ja jednego roku wykupiłam weekendowy do Zalesia Mazur i by lo naprawdę ok. Taki relaks czasem się przydaje, zwłaszcza teraz, jak jesień nadchodzi.

Gość gość
Tak tak :-) pobyt w spa dla roczniaka :-p

Gość gośćAnnkaa
haha nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem:) Może cos praktycznego, ja kupowałam dla miesięcznego malucha karuzelę BabyOno ale nie mieli, a dla roczniaka moze podpytać rodziców najlepiej

ten pakiet do spa rzeczywiscie śmieszny :), sprawdzają sie wszelkiego typu zabawki do ruszania sie, typu jeździki, u nas maly ma dopiero 4,5 miesiaca takze nie ma takiego problemu, ostatnio dostal nosidelko easia, choc to akurat prezent dla mnie sie okazal praktyczniejszy, na pewno roczniak bedzie tez zadowolony ze wszystkiego co gra swieci, wiec moze jakis zabawkowy instrument?