Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle przegrać

Załamię się chyba, moja twarz ;/

Polecane posty

Gość tyle przegrać

w związku z tym, że mam wakacje zafundowałam sobie kurację na porost włosów. Mianowicie zaczęłam pić drożdże. Czytałam, że dobrze to robi równiez na cerę z trądzikiem. Najpierw jest wysyp, bo skóra się intensywnie oczyszcza, a potem jest tylko lepiej. Piję już ten magiczny napój 1,5 tygodnia i mam wysyp. Nie moge na siebie patrzeć :( na policzkach mam kropki, na brodzie, nawet na nosie :( juz nie wytzrymuje, boje sie, ze to mi zostanie, ze ciagle bedzie mi to wyskakiwać :( czuje sie jak zasyfiała brzydula....nie wiem w koncu czy ten pomysł z drożdzami był dobry

Gość tyle przegrać
obudziłam sie twarz w okropnym stanie :( juz nie moge patrzec na siebie

Gość tyle przegrać
ale wysyp miał nastapic mniej wiecej po tygodniu i nastapił, jeżeli to sie nie uspokoi i za tydzien bedzie tak samo to wtedy odstawie, nie moge sie poddac choc tak bardzo ciezko mi :(

Gość drożdżałka
hej, ja tez piłam drożdze przez trzy miesiace, ale wysypu żadnego nie miałam noo może pojedyncze krostki. efekty rewelacyjne. polecam. pozniej przesztalam je pic, ale od 4 dni zaczelam od nowa ze wzgledu na paznokcie bo staly sie bardzo lamliwe. nie przestawaj krosty ci znikną a ty bedziesz sie cieszyla moc nymi paznokciami zdrowa cera i ladnymi wlosami :)

no to pij dalej - nie wiem w czym rzecz - chciałas miec wysyp żeby się oczyścić to masz, ktoś radzi ci odstawić a ty nie chcesz - dajże spokój - wiadomo że oczekujesz "nie martw się ja taz tak miałam i na pewno zejdzie itp itd" ale skąd mamy to wiedzieć ?

to w tym czasie wysypu rób tapete by je skryć nie widziałaś na yputube jakie są magiczne sposoby ukrywania pryszczy?? na tydzień/dwa robienie tapety Ci nie zaszkodzi, a nie będziesz czuć się potworem

Gość tyle przegrać
Boję się po prostu, że te krostki będą już wychodzić zawsze :( Nie wiem może zacznę myć cerę szarym mydłem, zrobię jakąś parówkę, albo maseczkę :(