Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOTKA343

CZY TO W OGÓLE MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość KOTKA343

Witajcie. To co tutaj napiszę jest dziwne, nawet dla mnie. Kilka miesięcy temu poznałam faceta przez internet. Właściwie nudził mnie. Jego pisanie wydawało się chaotyczne. Ja miałam w głowie że poznam księcia z bajki, a na pierwszej randce praktycznie marzyłam o ucieczce. Żałowałam. Zrozumiałam jednak że przez własne widzimisie go zraniłam, dlatego zgodziłam się na kolejne spotkanie. Wiedziałam jednak że muszę to zakończyć. Nie wiedziałam tylko jak. Potem było kolejne spotkanie i kolejne i nagle zaczęłam o nim myśleć. Facet odbiega od mojego wyobrażenia przyszłego faceta. Z wyglądu, też z charakteru, jednak coś we mnie pękło. Coraz częściej czekam na jego sms, cieszę się gdy dzwoni i nigdy mnie nie olewa. Czy to w ogóle jest możliwe?

Gość no i co xxx xxx xx
Bardzo mozliwe ze sama nie wiesz czego chcesz.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Masz jakieś wyobrażenia, marzenia, aspiracje. Nie dążysz do nich konsekwentnie i być może są one naiwne, nieprzemyślane, bez związku z rzeczywistością. Ktoś się pojawia i oczywiście nie spełnia twoich oczekiwań. Jednak, jesteś głodna męskiego zainteresowania, uczuć, więc zaczynasz reagować pewnym zainteresowaniem. I teraz pojawia się pytanie: czy coś z tego będzie? Skąd my mamy do cholery to wiedzieć? Tym bardziej, że ty sama nie wiesz czego chcesz? Może zmienisz punkt widzenia, a może przekonasz się, że nic z tego nie będzie.

Gość KOTKA343
Możliwe. Nie powiedziałam jednak że nic z tego nie będzie. Jestem jednak zdziwiona, że mogło mi się tak odmienić, tym bardziej, że nie narzekam na powodzenie. Facet, który mi się zawsze podobał również okazał mi zainteresowanie, a mimo to nagle coś we mnie pękło. Nie wiem czemu. Czy to potrwa długo. Nie mówię że on obecnie jest jedynym facetem.