Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snoepje

Kobietki, prosze o wsparcie

Polecane posty

Kobietki, prosze Was o odrobinke wsparcia, bo juz nie wyrabiam. Jestem w 12tyg. ciazy i mam dosc. Mysl o tym, ze jeszcze tyle przede mna po prostu przyprawia mnie o ogromna wscieklosc i odbiera jakakolwiek radosc z faktu, ze jestem w ciazy :(. Chodzi o to, ze nie radze sobie z tymi wszystkimi dolegliwosciami. Dzien w dzien, od poczatku ciazy codziennie rano (a i rowniez wieczorem) mam straszne mdlosci. Dzisiaj rano jadac do pracy samochodem, myslalam ze nie dojade do biura. Tak mnie mdlilo. Ciagle jestem zmeczona, pomimo tego, ze nie forsuje sie jakos specjalnie (ostatni weekend prawie caly przespalam). Acha, do tego mam straszne bole plecow. W pracy nie moge prawie wysiedziec. Poza tym, te zmianyy humorkow. Mam naprawde wspanialego meza, ktory na kazdym kroku mi pomaga, gotuje, sprzata, etc. ale prze te cholerne zmiany humorow ciagle szukam zaczepki. Ostatnio zagrozilam nawet rozwodem:( Nastepnego dnia siedzialam w pracy i plakalam w toalecie, ze tak ranie tak wspanialego faceta:( Dziewczyny, mam juz tak dosyc. Czasem sobie mysle, mimo ze ciaza byla planowana, ze na co Nam to wszystko bylo...

Spokojnie minie:-) Najgorszy jest pierwszy trymestr. Jak się zacznie mniej więcej 14 tydzień wstępują nowe siły.