Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżanka z pracy

Jak zwrócić uwagę na nieprzyjemny zapach?

Polecane posty

Gość Koleżanka z pracy

Jak zwrócić uwagę koleżance z pracy, że od niej czuć bardzo nieprzyjemny zapach. Dodam ,że pracujemy w jednym pokkoju i czasami razem jeździmy samochodem. Czuc od niej taki smród, że nie da się wytrzymać, a koleżanka nie da włączyć klimy w samochodzie , czy otworzyć okna w samochodzie.

Gość niuu
z doświadczenia wiem że czasem nawet bezpośrednie zwrócenie uwagi nic nie dawało na dłuższą metę. A smród jak był tak był.

Gość juz pora wstac ..........
Daj sobie spokoj. Zajmij sie swoim zyciem a nie zastanawianiem jak tu zwrocic uwage kolezance...

Gość a u mojej siostry na weselu
powiedz: "czujesz? ale coś smierdzi!" albo jak się zjawi inna smierdząca osoba i wyjdzie, to skomentuj "ale od niego jedzie, czy on mydła w domu nie ma" moze zajarzy. Ja jednak miałąm kolege, do którego nawet bezposrednie zwroty nic nie dawały. Nawet kupilismy mu dezodorant, zel i szmapon (bo on uwazal, ze sama woda wystarczy), zaczął ich uzywac, ale koszulki dalej zmieniał co 3 dni.

Gość Koleżanka z pracy
zastanawiam się , czy to przez wychowanie, czy lenistwo. Delikatny temat i nie za bardzo wiem , jak ten mój problem rozwiązać.

Gość Koleżanka z pracy
Przecież ten smród ingeruje właśnie w moje życie...Nie jest tak łatwo pracować w smrodzie.

Gość Powiedz w prost ityle
Chce z Toba porozmawiać, na dość delikatny temat... Zauważyłam, ze masz problemy z chigiena, szybko sie pocisz, poniewaz pracuje y razen nie jest to dla mnie przyjemny zapach, moze powinnas pojsc do lekarza? Lub zmienic zel pod prysznic? Prosze zrob cos z tym, mam nadzieje, ze Cie nie urazam i mnie zrozumiesz :) Powiedz to chwile przed wyjsciem z auta... Powiedz do jutra :) kolezanka przemysli wszystko w domu nie bedzie sie fochac w pracy

wyślij anonimowego maila żeby nie wiedziała, że to Ty i nie czuła się skrępowana wiesz.. może ona ma problemy z hormonami? czasem objawem jest taki śmierdzący pot, nawet gdy nie jest ciepło... napisz anonimowo, jak powiesz prosto w oczy to wpłynie to na prace z nią

Gość Koleżanka z pracy
To wiem ,że z hormonami. ja już starałam się rozmawiać z nią ,że może smród od niektórych kobiet związany jest z nieprawidłową aktywnością tarczycy i takie tam. Niestety nic to nie dało....