Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matematyczka:)

szukam korepetycji - Bydgoszcz

Polecane posty

Gość matematyczka:)

szukam korepetycji z matmy w przystępnej cenie, mogę pomóc w angielskim

Gość kapitan video
ja ci mogę udzielić korepetycji z francuskiego w zamian za angielski

Gość kapitan video
a ja mam 114 i loda już nie przyjmuje

Gość sowa840
Tutaj proszę macie dużo ofert udzielania korepetycji http://top-ogloszenia.net/ . Ja sama umieściłam tam ogłoszenia, daję korki z matmy za 20zł, ale niestety nie jestem z Bydgoszczy :)

Gość riwera
Hej, uczę się na profilu matematyczno-informatycznym. Chętnie udzieliłabym Ci korepetycji w niskiej cenie. Jeżeli nadal potrzebujesz odezwij się na : gitaragitara@onet.eu

Gość gość
Udzielam korepetycji z matematyki a także pomagam w odrabianiu lekcji w podstawówce i gimnazjum. Jestem z Bydgoszczy. Lekcje odbywają się u ucznia. Cena od 25 zł za godzinę lekcyjną

Gość Nauczycielka angielskiego
Język angielski to dla mnie nie tylko język obcy - to moja pasja i miłość, która zajmuje znaczące miejsce w moim życiu od wielu lat. Zapraszam na http://preply.com/pl/bydgoszcz/korepetycje-z-angielskiego Jeśli chcesz nauczyć się tego wspaniałego języka w sposób inny niż w niejednej szkole językowej... jeśli chcesz płynnie mówić po angielsku i poznać go w sposób atrakcyjny, nowatorski i ciekawy - zapraszam na korepetycje z j angielskiego Bydgoszcz.

Gość gość
Witam szukam Korep z j angielskiego od podstaw Czy oferta jest jeszcze aktualna pozdr Ewa

Gość gość
Witam szukam korepetycji dla gimnazjalistki z matematyki chętnie z Wyżyn Bydgoszcz

Gość martynasoska
Ja w tym roku szkolnym będę chodziła na takie grupowe korepetycje z matematyki bo mam maturę za rok a z matmy stoję zawsze kiepsko. Wraz z koleżanką będziemy uczęszczać na korepetycje organizowane przez https://www.swiatliczb.com/ , koleżanka w zeszłym roku już chodziła i mówiła, że fajnie jest i nie ma masówki tylko nieduże grupy około 8 osób

Gość Ewelva
Te kursy maturalne, które organizuje Świat Liczb są bardzo dobre, chodziłam rok temu i Pan, który je prowadził bardzo dobrze mnie przygotował do matury z matmy :) a teraz to slyszałam, ze pierwszy miesiąc się płaci pół ceny, czyli można spróbować na próbę jak ktoś nie jest pewny

Gość MagdalenaL19
Zapisałam się do tych kursów maturalnych organizowanych przez Światliczb.com jest 50% na 1 miesiąc to jak mi się spodoba to będę uczęszczać dłużej

Gość nevori
Magdalena i jak tam ten kurs od Świat Liczb? Podoba się? Sama się zastanawiam bo poczytałam na innych stronach opinie i ludzie bardzo sobie swiat liczb chwala, a mature trzeba zdac! :D

Gość anuska266
Piszecie o tym SwiatLiczb.com, a nikt nawet nie napisal jak to u nich cenowo wyglada ktos sie orientuje? Jesli w miare okej no to warto sie do nich zapisac pod warunkiem, ze nauczyciel faktycznie mily i wie jak tlumaczyc ;)

Gość yoasiazak
Anuśka u Pana Michała ze ŚwiatLiczb.com jak dobrze pamiętam płaci się około 130/140zł za 8godzin korepetycji, a jesli chodzilas kiedys na korepetycje to powinnas wiedziec, ze duzo w tym czasie mozna sie nauczyc. Mi bylo na tym kursie dobrze Tobie tez powinno :)

Gość Kiris
Tu macie cennik https://www.swiatliczb.com/ wystarczy sprawdzić na stronie. Ja chodzę od miesiąca tutaj. Przyznam, że jestem pozytywnie zaskoczona bo z matematyki idzie mi coraz lepiej i więcej rozumiem, dostaje nawet ostatnio 4 a zeszłym roku miałam 2 na koniec roku szkolnego.