Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkfgh

Mam nowy piękny dom, ale...

Polecane posty

Gość fghjklkfgh

Mam nowy piękny dom, ale u innych podoba mi się bardziej. Też tak macie? Gdzie nie pojadę to zadroszczę innym, że mają tak czy inaczej urządzony dom, mimo, że my wykonczyliśmy dom pół roku temu, wszystko nowe wybieraliśmy razem, ale i tak zawsze mi się wydaję, że mamy brzydko i nieprzyjemnie.

Gość fghjklkfgh
czytam twoj nick i stwierdzam, że masz małego :classic_cool:

Gość nawalona ziutka
wiesz wsiura nigdy chaty stylowo nie urządzi trzeba było brać architekta z dużego miasta to by pomógł a tak masz wieś pachnącą:D

Gość reanimka
Ja tez porownuje inne domy ze swoim, ale to bardziej pod względem, co mogłabym jeszcze ulepszyć. Zdecydowaliśmy sie na budowę takiego domu http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/dla-oszczednych/S-GL-354-Perelka,394.html, potem sami go urządziliśmy i mieszka nam sie w nim niezwykle dobrze. Moze zdecydujcie sie na poradę u kogos zajmującego się aranżacją wnętrz?

Gość Pam Persy w pracy
bo jak ktoś jest pusty w środku to mu nawet najdroższe zakupy nie pomogą

Gość nioki
bo wszystki zazdroscisz! Moze masz ładnie ale nikt nie może mnieć lepiej od ciebie . Wiesz ile Cię to kosztowalo a jak ktoś ma lepiej i ladnie to wiadomo ze wydal wiecej! a tym czego sie dorobilas szczycisz sie nalewo i prawo ... niestety swiat nie rowno wszystkim dal. Lepiej zmien swoje postepowanie bo kiedys cie to zgubi

Gość 22:02 czwartek
jenny, to ty...? :D