Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się9999

Myśl o zdradzie

Polecane posty

Gość zastanawiam się9999

Nie wiem co zrobić.Mąż, wczoraj poszedł na spotkanie z babą,której nie zna a która napisała mu smsa,że jej się bardzo podoba i że chciałaby się z nim spotkać w kawiarni" i ze nie rozbije mu małżeństwa.Wiem, bo przeczytałam.Mój znajomy potwierdził, ze żadnej baby z nim nie było.Myślę, że ona stchórzyła, zwłaszcza, że nie podała mu swojego tel. więc to pewnie mężątka.Obecnie staramy się o drugie dziecko, bo wcześniej poroniłam.Myślałam, że się kochamy. Dodam, ze jestem ładna pracuję, mam przyjaciół i bardzo dbam o niego i dom.Czy to już powód do rozwodu.Co zrobić? Gdy go zapytam na pewno zmyśli, że był tylko ciekawy, która to babka.A ja myślę, żeby go wykopać z domu, mierzi mnie gdy go widzę, i mam ochotę skuć mu gębę.Nie mogę udawać, że nic nie wiem.K.... mać podpowiedzcie mi coś, bo zwariuję

No właśnie musisz mu powiedzieć, że o tym wiesz, bo inaczej zwariujesz, a on się i tak domyśli, że coś jest nie tak. Ja byłabym ciekawa co miałby do powiedzenia...

Gość zastanawiam się9999
K... myślałam nawet, żeby sie podszyć pod tą laskę i zobaczyć jak będzie kręcił.No i nie wiem, czy jest sens być z nim razem, tylko, ze zegar biologiczny tyka a ja tak bardzo pragnę dziecka, wręcz obsesyjnie.A jak mu powiem to się będzie pilnował i kasował wszystkie smsy, ale chyba masz rację.Nie mogę mu już ufać

Gość zastanawiam się9999
Dzięki za odpowiedź-chyba masz rację.Tylko tak bardzo pragnę drugiego dziecka, mam już swoje latka, a teraz nie wiem co mam zrobić.Czy to już powód do rozstania? nie chcę cierpieć.Sama myśl o zdradzie mnie w...ia i dlaczego k.. mać on myśli o innej lasce, skoro ma wszystko