Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotannna

Pomocy....!!!

Polecane posty

Mam taki mały problem. W październiku zeszłego roku zaszłam w ciąże. Niestety 30 stycznia poronilam. Potem brałam tabletki, jakoś do teraz 5 opakowań. W czwartek zaczelam 6 opakowanie, ale chcialabym zajsc w ciąże i nie wiem czy teraz przestac brac, czy poczekac do ostatniej tabletki z tego opakowania. Chcialabym zajsc jak najszybciej i żeby tabletki nie zaszkodziły mojemu dzidziusiowi. Troche sie tym wszystkim stresuje, bo moj maz juz sie bardzo nakrecil na dzidzie i dlatego nie wiem co zrobic z tym rozpoczetym opakowaniem. Licze na Was kobietki... Doradzcie cos... Jest bardzo duzo wersji. Lekarze tez roznie mówia, a jak to wychodzi w praktyce??

Gość już nie ma na co czekać
Co nagle to po diable.

Gość mila82
a może byś poszła do swojego lekarza ginekologa, tabletki myslę trzeba dokończyć, że by nie rozwalać sobie cyklu ale to poronienie - powinnaś się poradzić lekarza a nie na forum

Gość fefwefQ
co masz zrobić? iść do ginekologa :/ chcesz zajść w ciążę i bierzesz tabsy??? :/

Chyba cos Wam źle opisalam. Zaczelam brac tabsy ponieważ po poronieniu bylam na wizycie i okazalo sie, ze mam torbiele i tabletki mialy im zapobiec... Lekarz i tak mowil, że do nastepnych staran trzeba zrobic przerwe pół roku wiec kontynuowalam branie tabletek. Teraz minelo pol roku, mam rozpoczete opakowanie. A wczoraj rozmawialam z mezem, ze czas zaczac starania i nie wiem co zrobic z tym rozpoczetym opakowaniem...

Gość niuu
Najlepiej to chyba dokończyć tabletki z tego blistra a potem po krwawieniu z odstawienia już nie przyjmować kolejnej serii. Po co przerywać jeśli już zaczęłaś brać? Chyba nie chcesz sobie zrobić jeszcze większego zamieszania w organizmie, tym bardziej że myślisz o ciąży.

Gość mama dwóch dziewczynek
najrozsądniej byłoby skończyć to opakowanie, w sumie to już kwestia max kilku tygodni a jednak organizm może zareagować na przerwanie. Rozumiem, że chcesz być w ciąży, ale skoro już zaczęłaś to skończ ten cykl i dalej się nie zabezpieczaj. powodzenia