Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie mi przepis na omleta z

Wy tez tak macie, czy tylko ja? Chodzi o byłych

Polecane posty

Udają,że porażke przyjmuja z klasą na klatę a wypisują do was z innych numerów (jako kto inny oczywiście) , na gg ustawiają dziwne opisy z których wiadomo wszystko co się dzieje w ich sercu, nie zabraknie również miejsca na romantyczne opisy skierowane do innych dziewczyn :D:D czy tylko ja tak mam? już 3 tak robi! żenada moim zdaniem...

Gość kvfmn
moj ostatni raczej robil z siebie posmiewisko tj wystawal pod blokiem przez kilka godzin czy podchodzil pod szkole.... unikalam i dal mi spokoj ale nie powiem ze sie nie balam))

Wiem o czym mówisz... akurat przez to też przeszłam ale uważam że to jest nic w porównaniu do tego ukrytego cyrku... Czy oni uważają że my się nie domyślimy? I jaki cel w tym widzą? Czasem mam wrażenie ze te opisy maja nam pokazać coś w stylu " nie jestes jedyna " i próbują wywołać zazdrość :D

Gość a moj byly
nie odezwal sie ani razu po jego zerwaniu ze mna, ja tez. no i swiety spokoj 🖐️

Gość a moj byly
nie odezwal sie ani razu po jego zerwaniu ze mna, ja tez. no i swiety spokoj 🖐️

Gość trotsky_
ja też nie odezwałem się do żadnej byłej. koniec to koniec. opisane sytuacje przez autorkę tylko świadczą, z jaką patologią się zadawała w przeszłości

To chociaż masz spokój. Serio, wolałabym żeby zamilkł a nie przypominał o sobie w ten żenujący sposób :)

A skąd ja mogłam wiedzieć skoro z pozoru to ludzie z klasą? Jednak to prawda,że człowiek ujawnia się takim jakim jest dopiero po zerwaniu.

Gość a moj byly
moze trafiasz na jakichs burakow? nie przejmuj sie :) a nr usun po co ci?

Jego nr już dawno temu wykasowała,chodzi o to że on na mój wypisuje z innych. Swojego zmienić nie mogę,muszę czekać do konca umowy... Powiedzcie mi jak odróżniacie ludzi skoro wg moich doświadczeń na początku każdy z nich się tak świetnie maskował? Naprawdę był bardzo dobry, miał jakieś wady jak każdy ale to nie były sygnaly świadczące o prawdziwym podłym charakterze

* wykasowałam

Gość a moj byly
ale mi chodzi o gg :P bo skoro widzisz ich opisy to chyba masz ich numery?

Gość Zaganiacz zgubionych owiec
Po zerwaniu to ma Cię w dupie więc czemu ma sie zachowywać w jakiś szczególny sposób ? Ja zerwałem z dziewczyną ale pisze sobie do niej... Nie ustawiam jakiś opisów żeby była zazdrosna . Tak to robią 17 latkowie

Nr też wykasowany :P Miałam jeszcze z 2 dni po zerwaniu, 2 tygodnie później na chwilę dodałam, może on sądzi że nadal mam stąd nie potrafi odpuścić ;) Na różnych portalach typu fejs też wkleja takie opisy ale nie będę się zniżała do jego poziomu, kasować ze znajomych nie będę chyba że coś odwali to tak

Tylko że to ja z nimi zerwałam... Nie mają po 17 lat dlatego tym bardziej mnie dziwi takie zachowanie

Moja dziewczyna też sobie jakieś opisy wklejała ale nie obchodziło mnie to , ma 17 lat więc taki wiek :D widzę że to Cię cieszy że nadal myślą o Tobie i próbują wzbudzić w Tobie zazdrość . :P jak taki wpływ mają na Ciebie te ich opisy że zakładasz tutaj temat to też jesteś niedojrzała. Założ sobie na jakimś forum dla nastolatek a nie tu skarbie ;)

Po czym wnioskujesz że mnie to cieszy? :o Opisy opisami ale jak wypisuja do mnie z innych nr to co? Cos mi sie wydaje ze wiele starszy od tej 17 nie jestes :)

Może nie to że od razu cieszy ale czujesz sie z tym lepiej że udaje że ma inną bo go zostawiłaś i zgrywa przed Tobą że jaki to on wspaniały nie jest , jesteś zwykłą dziewczyną i może mieć lepszą . A jesteś z siebie dumna bo widzisz że on udaje i wiesz że to tylko taka gierka z jego strony. A z tymi Twoimi byłymi byłaś pewnie 2 miesiące bez żadnego uczucia tylko żeby mieć kogoś żeby było ciekawiej i nie przywiązujesz większej uwagi do związku :p no trochę więcej mam niż 17 :p