Gość gość Napisano Grudzień 18, 2017 Fajny serwis - serio - i ceny są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej 78 Napisano Luty 5, 2018 Ja ma tam swój obiekty i już kilka rezerwacji z miałem z tej strony więc uważam że warto dodać tam swój obiekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2018 Polecam serwis. Posiadają wiele ciekawych ofert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soel Napisano Luty 16, 2018 Wypowiadałam się już na temat tego portalu. Postanowiłam jednak uświadomić niektórym osobom, że nie należy bezkrytycznie wierzyć wszystkim ochom i achom publikowanym przez ten portal. Okazuje się bowiem, że publikowane są tylko i wyłącznie pozytywne opinie. Opinie negatywne - pomimo że jak najbardziej uzasadnione - niestety publikowane nie są. Kiedy kontaktowałam się telefonicznie z pracownikiem portalu i usiłowałam dowiedzieć się czemu moja krytyczna wypowiedź nie została opublikowana - usłyszałam mętne tłumaczenie o rzekomej odpowiedzialności portalu za potencjalne pomówienie. Powiedziałam, że jeśli sprawa trafi do sądu to jestem gotowa zeznawać i potwierdzić swoją opinię. Przekonywałam, że nie jest to opinia portalu, a moja, czyli osoby korzystającej z agroturystyki. Nic to nie dało, wypowiedzi nie opublikowano. Jak zatem jest z tą obiektywnością portalu? Podtrzymuję swoje twierdzenie, że przynajmniej część wypowiedzi piszą właściciele lub osoby z nimi zaprzyjaźnione a sam portal czerpie profity od właścicieli obiektów. Dlatego jeszcze raz podkreślam - ostrożnie z tym hurra optymizmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 Idealne miejsce żeby dodać wizytówkę swojej oferty. Moje apartamenty koło Ustki już długo u nich wiszą i ciągle zgłaszają się turyści właśnie z Meteora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2018 polecam serwis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2018 Polecam portal jest świetny jeśli chodzi o dobór noclegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Duże ułatwienie jak się szuka noclegu. Nie muszę osobno sprawdzać stronek konkretnych pensjonatów, czy hoteli tylko wszystko mam tutaj zbiorczo podane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2018 a może tak jakieś statystki ? odwiedzin stron lub unikalnych użytkowników? Grupa meteor ostatnio coś dołuje jeśli chodzi o te parametry.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2018 Wczoraj dokonałem rezerwacji na tym portalu i wszystko przebiegło bez problemu polecam portal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2018 Bardzo dużo noclegów w jednym miejscu. To chyba największy plus serwisu – dostępne i aktualne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2018 Jak najbardziej polecam portal świetna oferta na każdą kieszeń i upodobania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2018 nie umieszczają opinii negatywnych. Proszę uważać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2018 No witam :) Ja podpowiem stronkę na http://meteor24.pl. Dużo bardzo dużo różnych ofert noclegowych nie trzeba przeskakiwać między jedną stronką a drugą tylko tutaj w jednym miejscu są od razu opisy zdjęcia, ceny także pełne info na jednej stronie, duża wygoda jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 3, 2021 Można znaleźć sporo ciekawych noclegowych propozycji w rozsądnych cenach. Zdecydowanie serwis godny zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach