Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiach11

pieluszki do szpitala

Polecane posty

Gość asiach11

hej mam pytanie jakie pieluszki kupić do szpitala?jedni mówią że rozmiar 1 drudzy, że nie opłaca się kupować 1 tylko 2. Aha i jaka wielkość opakowania tzn ile sztuk i dość dziwne pytanie: czy jak maluch nie zużyje całej paczki to oni spowrotem mi oddają te pieluchy?

To chyba zależy od szpitala bo u mnie tylko pierwsza pieluszkę oni ubrali ,a potem ja zajmowałam się dzieckiem. Miałam "1" i jeszcze ponad 2 tygodnie ich używałam. Ale Olcia była malutka. A szpitalu przez 2 doby ok 20 sztuk poszło.

Gość mama 2 panien
ja miałam od razu rozm. 2 tylko z przodu wywijałam, by pępek był odsłonięty. Kilka pieluszek i chusteczki były w łóżeczku dziecka i panie brały sobie ile trzeba. Jak zabrakło to się upominały, że dały szpitalne i by zwrócić. Niewykorzystane wróciły do domu.

Gość mama 2 panien
Głównie ja przewijałam, ale jak na szczepieniu, czy badaniu coś się zdarzyło to pielęgniarki przebierały :)

Oddają pieluchy...? Moja droga pieluch nikt Ci w szpitalu nigdzie nie zabiera, przynajmniej ja o czymś takim nie słyszałam ani nie widziałam. Bierzesz paczke pieluszek po to abyś Ty mogła przewinąć swojego maluszka :) Ja na pewno będę kupować rozmiar 1, pieluszki z Rossmana BabyDream, kosztują 12 zł w paczce jest chyba 28 sztuk, albo 30. W tej chwili nie jestem pewna bo są też z tych tańszych Dada z Biedronki za 15 zł i tam jest 28 sztuk na pewno ;)

ja mialam pampers 1 zuzylam tylko jednapaczke potem juz 2 ale Adas sie urodził duzy . W szpitalu ja trzymalam pieluchy itp. kazdy tak miał . kazali tylko zeby w tym lozeczku na kolkach byly 2 pieluszki chusteczki mokre .