Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampeluna929292

Seks bez zapiepieczen

Polecane posty

Gość pampeluna929292

Witam! Ostatnio kilka razy kochalam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia. Wyglądało to tak: wsadził mi na max. 8 sekund penisa do pochwy a potem założył prezerwatywę. Sprawdzałam przed i po wyjściu czy leci coś z penisa, nic nie leciało.Był suchy. Czy jest duze prawdopodobienstwo w tym przypadku zajscia w ciaze?

Gość icetea111
po co straszycie dziewczynę? Napewno nie jesteś...

Gość pampeluna929292
prosze nie straszcie mnie, tylko odpowiedzcie czy tez mieliscie akie sytuacje. I czy cośz tego wyszlo...

Gość ja mam 166 cm
niektorzy maja takiego w zyciu" farta" ze wystarczy 8 sek.;)

Gość pampeluna929292
a tam takie gadanie.

Gość niuu
A skąd ktokolwiek ma to wiedzieć? Skoro jesteś taka pewna swego to po co ten temat w ogóle?

Gość kiolpkjjasad
nie mozna ufac naturze w prawach prokreacji-z metod naturalnych nakazywanych przez KK sa liczn ewpadki i chyba skad sie biora te rodziny wielodzietne-albo wypowiedz -jestem religijna , stosuje metody naturalne , a 2, 5 roku po slubie jestem w 3 ciazy-tylko kretyn ufa naturze-skoro natura jest nieomylnsa to dlaczego daj e ludziom defekty ktore musz apoprawiac u dentysty, chirrga, dermatologa

Gość noonsense
Moim zdaniem nie masz się czym martwić, w gruncie rzeczy nie jest tak łatwo zajść w ciążę, ale przypadki chodzą po ludziach. Następnym razem powiedz chłopakowi, żeby od razu założył prezerwatywę, unikniesz dzięki temu niepotrzebnego stresu. :) Jeśli okres się nie pojawi (w co wątpię) zrób test, dostaniesz go w każdej aptece, a jego kwota wynosi ok 10zł. :)

Gość okdawo
ja wkladalem na 7 sekund i zaszla potem druga i alimenty podwojne place :(

Gość ywetyewq
ja w ten sposób zaszłam w ciażę, dosłownei w taki, choc kazdy tu twierdzi że to niemozliwe

Gość kundegunda
ja zaszlam w ciaze po 6 sekundach plemniki sa niewidoczne po cichutki wyszly z niego i weszly we mnie ech on uciekl a ja niancze blizniaki a mam dopiero 17 lat :(

Gość methylda
stworzysz sobie już piekło na ziemi a potem będziesz błagała boga zeby zabrał cierpienie od ciebie

Gość kelisemour
Niemożliwe? A ja tak zaszlam w ciążę:) Pozwalałam na krótko wchodzić i mamy synka:) Czasem wystarczy sekunda;) No ale jest ryzyko jest zabawa:D

Gość kiolpkjjasad
plemniki moga zyc w ciele kobiety w jej drogach rodnych 3-5 dni a znaleziono takie co zyly 7 dni -niech kaplani katecheci i politycy sie jebia z e swoimi metodami naturalnymi

Gość Jeronimo 38
kelisemour " to musialo dojsc do wytytrysku gdy penis byl w srodku.Ja wlasnie do wytrysku doprowadzam kiedy juz wyjme pena z pochwy mojej parnrerki i jakos w ciazy zadna z tego powdu nie byla Moja eksia byla dwa razy w ciazy ale kiedy doszlo do wytrysku wwewnatrz i to wiadomo, lecz jesli nie ma wytrysku to raczej nie ma prawdopodobienstwa ciązy

Gość Miła_dżdżowniczka
przypadki się zdarzają, ale to jest raczej b. mało prawdopodobne. Ja też miałam takie przypadki i w ciąży nie jestem, siostra stosowała 2 lata stosunek przerywany zanim zaszła w ciążę, no ale zaszła... Jak chcesz lepszej i tańszej metody antykoncepcyjnej, zacznij brać tabletki.

Gość kiolpkjjasad
jeronimo -doczytaj se-sperma wysącza sie z penisa jeszcze przed wytrryskiem ,ani ona ni on moga o tym nie wiedizec i nie zauwazyc tej jednej mikroskopijnej kropli spermy -ktora wystarczy do zaplodnienia, tylko kretyn ufa naturze-ktora daje wielodzietnosc , ciaze w najgorszym momencie , chore dzieci itp

Gość Messi ! I you
Ej , Jeronimo 38 może pomożesz tej lasce : Boje się o siebie ! Bo ona ma gorszą sytuacje a ty jesteś w tym dobry dziedze !

Gość kiolpkjjasad
kazdy madry seksuolog(poza religijnym fanatykiem ) powie stosunek przerywany w ogole nie chroni przed ciaza , mozna potem gorzko plakac ze zaufalo sie naturze, ja naturze nie ufam dlatego zrobilam se operacje nosa skoro natura dala mi brzydki wielki nos

Gość dihfuifh
"sperma wysącza sie z penisa jeszcze przed wytrryskiem" co za bzdura, to jest preejakulat, zawiera bardzo małe ilości plemników, do tego o upośledzonej ruchliwości, a także plemniki martwe, więc szansa na zajście w ciąże jest bardzo mało prawdopodobna. ;)

Gość Jeronimo 38
kiolpkjjasad " wiesz, ja jestem facetem i ja poprostu czuje kiedy ma dosjsc do wytrysku czy nawet uplawów, chocby zwykly sluz, to poprostu czuje, i kiedy sperma sie wysącza no kurcze to czuc .Mam refleks i zanim dojdzie do wytrysku umiemw pore wyjsc z kobiety i spuscic sie juz gdzie kolwiek tylko nie w niej

Gość dihfuifh
Jeronimo 38 tylko nie każdy facet ma taki refleks i wie kiedy jest ten odpowiedni moment, albo po prostu nie chce im się wyjść :P

Gość kiolpkjjasad
to skad sie biora same wpadki w metod naturalnych , ktore propaguja i nakazuja jebnieci politycy katecheci i kaplani

Gość Jeronimo 38
kiolpkjjasad stąd ze nie kazdy facet w pore umie przed wytryskiem wyjsc z kobiety,moze sie zapomniec, i niestety potrafi "popuscic" jeszcze w srodku,

Gość dihfuifh
z tą religią to głupota, jak religia może zabraniać używania antykoncepcji, czy my zyjemy w sredniowieczu?

Gość Swete
to wszystko zalezy od twojego organizmu ..kazda dziewczyna ma inny ..inne np uprawiaja seks bez zabez i nie potrafia zasjc w ciaze (tzw nieplodnosc) inee w ten sposob dzialajac moga zajsc w ciaze (jak tu wiele dziewczyn mowi) po 2 sek (choc dla mnie to i tak glupota slyszac takie cos) ja uprawiam seks bez zabezpieczenia chyba juz 5 lat (stosunek przerwany) i nie wpadlam ani razu i dziewczyny skoro np wy wpadacie po stosunku przerwanym to jedno jest pewne "facet nie zdazyl wyjac przed wytryskiem" bo fakt w tym plynie przed wytryskiem tez sa plemniczki ale o wiele slabsze i sa nikle szanse na zajscie w ciazy pozatym jesli jestes mloda i dopiero zaczelas uprawiac seks to lepiej sie zabezpiecz bo z tego co zauwazylam z twojej wypowiedzi chyba dopiero zaczeliscie sie bzykac ..wiec lepiej sie zabezpiecz przed niechciana ciaza skoro nie znasz dobrze twojego organizmu bo np seks przerywane radze para z dluzszym starzem ktore sa w przekonaniu bycia razem ba stale i ze swiadomoscia ze gdyby wpadli beda szczesliwymi rodzicami i cieszyc sie kazda sek od poczecia dziecinki :)

Gość brysiaaaaaaaaaaaaaak
a ja sie kocham z moim chlopakiem od roku zawsze bez, dosc dlugo potem jak ma skonczyc to wyciaga i ja biore do buzi albo konczy na mnie i jakos nie jestem w ciazy. Trzeba uwazac a nic nie bedzie :)

Gość Jeronimo 38
kiolpkjjasad nie bierz pod uwage kazan szajki pedofilkiej w czarnych kieckach,, bo jakby brac z nich przyklad to dominowalo by pozwolenie na jeedabie dzieci ,wsrod swoich tolerują zmowe milczenia, i nic na to sie nie poradzi,a szkoda, wiec są to ostatni degeneraci jacy mają mi prawo mowic o tych sprawach

Gość kiolpkjjasad
nie kazdy jest takim mistrzem ze kanuje nad swoim wackiem i wie kiedy wycieka