wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 oczywiscie bez wzgledu na charakter związku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo kafe Napisano Sierpień 13, 2012 tu sa tylko prawiki na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Sierpień 13, 2012 W ogóle nie mam kobiety, na szczęście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 [zgłoś do usunięcia]SamotnikXI W ogóle nie mam kobiety, na szczęście... mozesz napisac , jak bedziesz dbał o swoja kobiete , jak juz ja znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 jak dbacie erotycznie uczuciowo i finansowo ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tako rzecze Zaratustra 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Jak mam ochotę podupczyć, to luzuję jej łańcuch przy zlewie żeby do sypialni sięgał Kwiatka n 8 marca dostaje co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robak123 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Od dziecka marzyłem, żeby nią zostać ale tak czasami jest, że życie nie toczy się po naszych myślach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Nie znajdę, więc takie finansowanie mnie nie dotyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Terski Napisano Sierpień 13, 2012 O wiesz co ? Rub z nią sex 6 razy w dniu xd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Big Cyc facet to świnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach