Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie załamana

Nienawidze swojej ciotki

Polecane posty

Gość Prawie załamana

Mam ciotke która ciągle mnie krytykuje. Moja siostra bardzo dobrze sie uczy powiem że ma średnią ( 5.4) a jest w 2 klasie liceum . Ja jestem w 2 klasie gim . Jak chodziłam do 5 klasy to nie za dobrze sie uczyłam. To moja ciotka przy stole powiedziała przy wszystkich że będę sprzątaczką i że nawet na sprzątaczkę trzeba mniec jakies wykształcenie. ja z natury to jestem taka że potrafie jej w twarz powiedziec ze jej nienawidze i wgl. Teraz postarałam się i miałam srednia 5.64 i jak zobaczyła moje swiadectwo to powiedziala że nie jest nic warte. Ostatnio zginął jej pierścionek to oczywiście na mnie że to ja ukradłam. I teraz wszyscy myślą że to ja zrobiłam a nie ukradłam żadnego cholernego pierścionka . tak jej nienawidze że cos a najgorsze jest to że ona przy wszystkich gra miłą żone i świetna mamusie , kochaną ciocie , jest ona bogata i zawsze jakies prezenty i wgl. Co mam zrobic . Pomóżcie !

Gość parabolka fdgh
jedyną rzeczą którą możesz zrobić jest odcięcie się od niej, tzn. całkowite ograniczenie kontaktów

Gość Prawie załamana
chcialabym ale jej dzieci wybiera po szkole moja mama i ona przyjeżdza po nich i zawsze się z nią widze wieczorami