Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wania27

druga jasna kreska na teście,proszę o pomoc

Polecane posty

Gość wania27

witam nie dawno skończyła mi się @ miałam 27 lipca i potem źle się czułam zrobiłam jeden test,na początku był negatywny dopiero po jakimś czasie pojawiła się kreska ale tylko różowe obwódki drugiej kreski,wiem że wyniku nie czyta się po kilku godzinach dlatego odczekałam kilka dni i zrobiłam kolejny i znowu pojawiła się kreska ale już normalna z tym że bardzo jasno różowa i też po kilku chwilach,rozumiem że zachodzą później reakcję chemiczne ale ostatnio zrobiłam razem ze znajomą test jej wyszedł negatyw i mi a po czasie dłuższym mi wyszła kreska a jej nie nie wiem dlaczego tak się dzieje???

Ja jak robiłam testy na początku ciąży to najpierw druga kreska byla jaśniutka, potem wgl jej nie było, a za trzecim razem była już normana. Poczekaj pare dni co?

Gość lihsetoihoihte
mnie tez te głupie testy w konia robiły. i wszyscy sie ze mnie smiali ze tylko ja tą kreskę widzę, że sobie cos wymysliłam itd. zrobiłam chyba z 5 testów! ;p teraz jestem w 9 msc ciazy;p moje oko mnie nie myliło

Gość czopppp
Jak kreska jest,to jest,niewazne ze blada. A jak dla mnie to ona tam jest. Ale zaczekaj pare dni i powtorz

Gość do autorki....
a po jakim czasie ta obwódka wyskoczyła?

hmmm- jakby cien 2 kreski na 1 fotce... a na bete sie nie mozesz wybrac?

Gość wania27
no właśnie że te kreski pojawiają się dopiero po kilku godzinach i nie wiem jak ja mam to rozumieć

Gość wania27
ja o tym wiem ale zastanawia mnie to dlaczego mi wychodzi druga kreska przy każdym teście a innym nie

Ja też miałam mało widoczną kreskę, polecialam na betę i 125 :) Niestety cp ! Dziewczyno na betę bo inaczej pewności mieć nie będziesz no chyba że krecha będzie wyraźna.

ja tez mialam ledwo widzialny cien kreski, a tydzien pozniej juz krecha widoczna nawet najdelikatniejszy cien kreski to juz jest kreska :)

Jezuuuuu Autorko po kilku godzinach ? Przeczytaj ulotkę!! Zazwyczaj po 20 minutach wyniku się już nie odczytuje !! Jak zrobisz test to do 5 minut możesz uznać go za wiarygodny a nie po kilku godzinach :)

Gość dffghghy
to nie jest kreska "ciążowa" tylko odbarwienie od moczu..tez takie miałam w czerwcu...i przyszła @...w lipcu kreseczka nawet najbledsza miała odcień różu...

Gość wania27
czy wy nie rozumiecie ja nie twierdziłam że jestem w ciąży ja rozumiem że może zdarzyć się kreska od przebarwienia po kilku godzinach,ale mi wychodzą kreski już na którymś teście z kolei, o to mi chodzi,i nie wiem czemu tak jest

Gość cvfdfgrfg
to się zdarza...co się przejmujesz skoro w ciąży nie jesteś....

Gość wania27
martwie się bo raz to zbagatelizowałam i byłam w ciąży chociaż testy wychodziły po czasie i to dłuższym dopiero po becie okazało się że byłam w ciąży

Gość wania27
??????????????????????????????????

Gość kreolka___
lecz sie histeryczko nie jestes w ciazy czytaj tłuczku instrukcje testu i mysl troche