Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabuśka333

mój facet jest zazdrosny o moich byłych paetnerów

Polecane posty

Gość sabuśka333

trochę mnie to śmieszy bo ja nie mam nic przeciwko że kiedyś był z innymi kobietami i sypiał z nimi przecież to było przed nami nie znałam go wtedy a jak się mnie zapytał o moich byłych partnerów ilu miała powiedziałam że 3 to on się zrobił strasznie zazdrosny że z nimi spałam przecież się wtedy nie znaliśmy więc nie wiem dlaczego jego zazdrość ja też powinnam być zazdrosna a nie jestem

Gość bvcbcbgh
partnerów seksualnych to dla faceta jest nie fajne bo nie czuje się wyjątkowo Dla kobiety to nawet dobrze bo facet jest doświadczony w seksie Taka prawda

Gość marcelina :::::
PO kiego mówiłaś mu o jego poprzednikach?

Ja też jestem o to zazdrosna. Nie ma na to wytłumaczenia, zazdrość mamy we krwi, niektóry mają gorzej. Naucz się nie mówić mu o rzeczach, o które będzie zazdrosny. Będzie lepiej i dla Ciebie i dla niego.

Ja też jestem o to zazdrosna. Nie ma na to wytłumaczenia, zazdrość mamy we krwi, niektóry mają gorzej. Naucz się nie mówić mu o rzeczach, o które będzie zazdrosny. Będzie lepiej i dla Ciebie i dla niego.

Gość Cool story
Przejdzie mu. musi sie z tym pogodzic po prostu. Mi tez to kiedys przeszkadzalo (nie az tak) i teraz widze jakie to bylo dziecinne.

Gość sabuśka333
bo się pytał

Gość sabuśka333
mi to nie przeszkadza przecież mnie nie zdradza to było zanim się poznaliśmy ja z moimi byłymi nawet nie utrzymuję kontaktu

Gość Miła_dżdżowniczka
mężczyźni lubią gdy są tymi pierwszymi. Poza tym jeszcze może mieć takie myśli, że porównujesz go w łóżku z tymi poprzednimi i, że może z tamtymi było Ci lepiej. Jak mu będziesz pokazywać, że jest dla Ciebie wyjątkowy i go cenisz, nie powinno być problemów.;)

Gość sabuśka333
nie porównuję go nawet o tym nigdy nie myślałam kocham go w maju ślub bierzemy ale ja też tak mogę pomyśleć a wcale tak nie jest ja nie jestem zazdrosna o jego byłe partnerki

Gość Miła_dżdżowniczka
Nie mówię, że go porównujesz, tylko, że on może mieć takie myśli. Jak bierzecie ślub i się kochacie, to nie widzę problemu. Przejdzie mu.

Gość sabuśka333
no mam nadzieję sam się pytał mówiłam mu że nie powiem ci bo będziesz zazdrosny ale on nalegał i powiedziałam

Gość Miła_dżdżowniczka
i dobrze zrobiłaś, przecież wiedział, że nie byłaś dziewicą, więc nie było po co kłamać.

Gość bo glupia jestes
i teraz masz tego skutek - co z tego ze zapytal? nie moglas zmienic tematu albo powiedziec ze to przeszlosci i nie chcesz o tym mowic :D ?

Gość Miła_dżdżowniczka
to ja współczuje ludziom którzy prowadzą taki związek, że nawet nie mogą liczyć na szczerość drugiej osoby, tylko na zmienianie tematu i wymigiwanie.

Gość sabuśka333
no właśnie nie wiem o co te pretensje

Gość sabuśka333
przecież miałam 26 lat jak się poznaliśmy :)

Gość bo glupia jestes
nie wiem kto ci radzil ale od zawsze jak sie slyszy kobiety powtarzaja swoim corkom zeby te nie gadaly o swoich bylych - nie bez powodu - jak widac skutek w tym temacie .... i na co wam taka "glupia szczerosc"? moze jeszcze szczerze im opowiedzcie jak to razem robiliscie :D

Gość sabuśka333
a bo ty jesteś dziwna sam się pytał to teraz ma przecież wiedział że nie jestem dziewicą a co miała go kłamać albo nic nie mówić nie znasz go a piszesz męczył by mnie cały czas