Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem no..

Jak się nazywa taka miłość?

Polecane posty

Gość nie wiem no..

odwzajemniona,lecz para rozstaje się po paru klotniach?

Gość nie wiem no..
nieszczesliwa,niespelniona czy jaka?

Gość nie wiem czy to miłość
:(

Gość Minulka23123
jak dla mnie PŁYTKA... poddawanie sie po paru kłotniach jest conajmniej głupie... dopiero z czasem pojawiaja sie prawdziwe problemy.. dzieci itp...a watpie ze wasze kłótnie były o dosc powazne rzeczy,,,??

Gość nie wiem no..
obydwoje sprawilismy sobie tyle przykrosci ze nie wiem czy to jest do naprawienia z racji tego ze to swiezy zwiazek .. :(

Gość Minulka23123
jesli juz na poczatku sa takie problemy raczej radze sobie odpuscic... zwykle na poczatku jest najfajniej, wzajemne poznawanie sie i staranie sie aby wypasc jak najlepiej i z czasem pojawiaja sie problemy z ktorymi kazdy powazny zwiazek oparty na milosci jest w stanie sie zmierzyc, jak dla mnie brzmi to bradziej jak mlodziencze zauroczenie///

Gość nie wiem no..
wszystko poszło o to że chciałem sie kochać z nią analnie , a ona nie chciała :-( potem kolejna kłotnia itd.

Gość stella...bella
niedojrzała

Gość nie wiem no..
Chciałem jej wsadzić w tyłek,a ona powiedziała "Nie!" więc zaproponowałem jej drinka.Dosypałem tam środków nasennych i zasnęła błyskawicznie. Pózniej rozebrałem ją,położyłem na brzuchu,nasmarowałem pupę wazeliną i najpierw wkładałem paluszka, pózniej dwa, aż wkońcu włożyłem jej penisa. Bawiłem się z nią 20 min i się obudziła. Zagroziła,że pojdzie na policję ,ale ją przeprosiłem ... Ubrała się i wyszła. Pózniej mi napisała sms-a ,że to koniec i czuje do mnie wstręt i obrzydzenie. A ja ją kocham:( I w ogóle moj penis pasuje do jej cipki i dupki...