Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta1994

Seks z nieletnim

Polecane posty

Gość rozdarta1994

Jestem od kilku miesięcy z 3 lata młodszym chłopakiem. Gdy zaczęliśmy się spotykać, on nie miał jeszcze ukończonych 15 lat. Uprawialiśmy seks, choć wiedzieliśmy że to niezgodne z prawem. Gdy przedwczoraj chciałam z nim zerwać, zagroził mi że pójdzie z rodzicami do prokuratury i zgłosi, że był molestowany. Co robić? Być z nim ze strachu, czy zerwać i ryzykować, że zostanę skazana za seks z osobą poniżej 15 lat?

Gość nbnub
możesz mu zagrozić że zostałas przez niego zgwałcona i pójdziesz do rodziców na niego naskarzyć

Gość kasiasiaisa
A no faktycznie:D nie wiem co ta laska ma zrobić,ciężka sprawa.Jak myślicie co powinna zrobić?Ciężko cokolwiek powiedzieć mi na ten temat

Idź do rodziców chłopaka. powiedz że cię nachodzi i wymyślił sobie że będzie uprawiał z tobą sex smarkacz jeden. niech mu przetrzepią skórę a jak nie to zgłosisz gdzie trzeba. Dowodów na uprawianie z tobą miłości chyba nie ma (no chyba że nakręciliście jakiś filmik) Goń smarkacza, bo eskalacja jego roszczeń będzie rosła. Jesli gdzies rozpowie że uprawiał z tobą- to zagroź i zgłoś na policje o to że gada głupoty

Gość MEGAMATI
Nie trzeba było się pieprzyć z nieletnim.Ja na jego miejscu już dawno zgłosiłbym sprawę n Policję, gdyby babka chciała ze mną zerwać. A co do gwałtu, był nieletni, więc to raczej Ty jego zgwałciłaś. A przynajmniej taką wersję pewnie przyjmie prokurator. ZA BŁĘDY SIĘ PŁACI !

Gość gość
MEGAMATI - jesteś niedojrzalym gowniarzem i gola babe to widziales najwyzej w necie. Pal gume, onanisto :D.

Gość gość
Napewno nie ma dowodów ze go molestowalas wyluzuj

Gość gość
stare ścierwo z 2012.08.13 !!! :D