ania1056 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Pomóżcie , błagam.. Jak wy to robicie? Załóżmy, że jestem na diecie już kilka dni, idzie mi dobrze, ale kiedy idę w gości do rodziny, albo wychodzę ze znajomymi? To co robicie? Nic nie jecie? O, albo JAK ODMAWIACIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anue Napisano Sierpień 13, 2012 hehe, dobre pytanie ;) ja dziś zaczęłam się odchudzać i wiesz co?? wreszcie zrozumiałam,że żeby schudnąć trzeba jeść :) Fajnie co nie? :) Idać do znajomych jedz, ale w rozsadnych ilościach i wybieraj lekkie rzeczy :) Masz ochote na ciastko? zjedz, ale np. pół i już. WSZYSTKO JEST DLA LUDZI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test4lifepl Napisano Sierpień 13, 2012 Dokładnie wybieraj lekkie potrawy ,omijaj takie w których jest połączenie tłuszczy i węglowodanów prostych a jeśli musisz już zjeść coś słodkiego to niech to będzie twój ostatni posiłek dnia przed pojsciem spać ,wtedy nie bedzie cię korciło żeby coś jeszcze zjeść niezdrowego. I niech to będzie połowa lub 1/4 porcji skosztuj tylko.Innym rozwiązaniem jest zjedzenie posiłku najlepiej z dużą ilością błonnika zaraz przed wyjściem w gości http://sylwetkamarzen.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test4lifepl Napisano Sierpień 13, 2012 A co do odmawianie to powiedz wprost że się odchudzasz jeśli masz normalną rodzinę i znajomych to zrozumieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach