Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cebula1991

on chce ślubu,ale po studiach...

Polecane posty

Witajcie, do rzeczy mamy po 21 lat ,jestesmy na 3 roku studiów,ze sobą 2 lata. On nie chce ślubu na studiach (ja bym chciała na 4 lub 5),bo mówi ,ze jeszcze nie mamy warunków... ale żebym mieszkała u niego ,to chcę ,bo na to już są warunki (?) Tłumaczy się tym,ze po ślubie pojawiają się dzieci... Hm... ok,są wpadki czasem,ale istnieje coś takiego jak antykoncepcja. Nie współzyjemy póki co ,jesteśmy tak wychowani i nie zamierzam tego poruszac w tym temacie,jak się komuś to nie podoba ,to niech załozy oddzielny wątek. Ja Go kocham i chciałabym z Nim być na "fulla". Mieszkać z nim,ale nie na kocią łapę, spać w jednym łożku ,jeść z "jednego" talerza,dzielić codzienne obowiązki ... Mieszkam sama , wyprowadziłam się z domu rodzinnego z przykrych powodów i po prostu nie chcę sama zyć. Czemu On chce dopiero po studiach się ożenić? Czy jest za mało dojrzały ? NIE KOCHA MNIE ? ...???

Gość wredniucha
po prostu nie chce się żenić, bo czeka na coś lepszego, a pomieszkać z tobą chce, bo będzie darmowe bzykanie, sprzątanie i pranie - jak pozna wreszcie tę jedyną, zostaniesz wyeksmitowana

Gość ksennnaaaaaaaaa
a jak chcesz sfinansowac ten slub??

Gość cebula1991_wylogowana
mam sponsora, on nam da

Gość Nie dziwcie się jej
wiesz atrakcyjnego szczytu powoli mija i chcesz usidlić faceta normalne zegar tyka

pieniądze na cichy ślub,jaki chcemy ,znalazłyby się... On jest teraz za granicą, ja pracuje w PL a w nastepne wakacje razem mieliśmy jechać gdzieś i zarobic...

Gość brick81
nigdy nie zrozumiem tego pędu do ślubu... dzizas - dlaczego tyle kobiet/dziewczyn go ma? u facetów takie dążenie występuje dużo rzadziej. i to jeszcze w wieku 21 lat??? no błagam...

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
nie współżyjecie, bo seks po ślubie? a zamieszkać razem chcecie bez ślubu? przecież to sobei przeczy