wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 konkretnego ? dlaczego nie rozmawiaja ze mna na żywo , unikaja rozmów ? czuje sie jak opuszczone dziecko , smutno mi........:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tarantula88 Napisano Sierpień 13, 2012 moja mama mi tylko proponuje żarcie w sumie nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mastermind 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Ale co mieliby ci proponowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koralik026 Napisano Sierpień 13, 2012 Czasami tak musi byc. Może są zabiegani. Praca, dom, wydatki. A o dzieciach zapominają, zwłaszcza o rozmowach z nimi. Moim zdaniem trzeba zwrócic na siebie uwage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 14, 2012 tylko ze moi rodzice maja czas pomóc bezdomnej staruszce , a mnie nie. w takim razie wniosek nasuwa sie sam , nie rozmawiaja , nie proponuja , wiec ja dla nich tez nic nie musze robic , skoro dla nich nie istnieje ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 14, 2012 tylko nie wiem skad do mnie pretensje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 14, 2012 nikt mi nie doradzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach