Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosripi234

Mój brzuch po zrzuceniu 30 kg. Załączam zdjęcie

Polecane posty

Gość kajtka srajtka
pierwsze zdjecie ladna talia, ale w czarnej kiecce juz szalu nie ma i masz plaska dupe jakas taka rozlana w tej sukience

Gość do autorki...
zwróciłem obiad, będziesz musiała mi odkupić :O

Gość Kosripi234
masz plaska d**e jakas taka rozlana w tej sukience tak tak oczywiście zazdrośnicy:) co jeszcze znajdziecie zeby się podbudowac? mi się smiac z was chce:D

Gość ja yeti
serio jesteś płaska jak decha, facet nie pies żeby na kości leciał

Gość Kosripi234
faceci lecą na szczupłe zgrabne dziewczyny;) z resztą ja mam swojego juz od 5 lat:)

Gość żadnych zdjeć wiecej
tak tak, wszyscy ci tu zazdroszcza krzywej talii i płaskiej dupy, zejdź na ziemie, fajnie ze udało ci sie schudnac i jestes zadowolona, ale nie oczekuj ze wszyscy bedą sie zachwycać, bo jakiegoś szału tu nie ma. W necie jest i w realu jest zdecydowanie wiecej dziewczyn z lepszą talią i brzuszkiem. Także to że ktoś nie pisze o tobie w superlatywach nie znaczy ze ci zazdrości, no chyba ze sie zatrzymałas sie na etapie podstawówki.

Gość cipko ale ty nie cwiczysz
nie kłam , ja po roku treningow mam prawie kaloryfer, tyłek umięsniony, ty po prostu co najwyżej chudłaś, a zazdrościc czego? Będziesz ważyć 42 to pogadamy, tylko umięśnione , wytrenowane a nie wyrzygane,,, bo pewnie tak się odchudzałaś. Ty chyba w życiu nie widziałaś ludzi, którzy cokolwiek trenują.

Gość Kosripi234
ipko ale ty nie cwiczysz nie kłam , ja po roku treningow mam prawie kaloryfer, hahaha:D ale zawisc tylko nie oplujcie monitora jadem;) wąłsnie siedzimy z siostrą i smiejemy się z odpowiedzic co niektórych zazdrosnic:)

Gość Kosripi234
[zgłoś do usunięcia] Luca Brasi- dziękuje :)

jaka zawiśc , ty raczej nie masz się czym pochwalić,,, płaska dupa jak naleśnik, talia 62 mam tyle samo, więc ocb? Ta twoja fota to jedno prowo, pewnie nawet nie wiesz jak trenować seriami. A jak się tak smiejesz to wstaw ząbki to nie oplujesz monitora, a z takimi wiotkimi mięsniami to uważaj bo się jeszcze zesrasz :))

podaj na biegu proporcje białka do węglowodanów , kiedy brać , i jakie serie,,, :) no szybko świniaczku

Gość Kosripi234
ale wulgaryzmy:) zauwazyłam ze grubaski nienawidza szczuplych i zgrabnych dziewczyn, więc chyba masz powód że się tak plujesz hehe:)

Gość Kosripi234
zaraz na deserek wrzuce wam jeszcze jakas fajna foteczke zebyscie sie jeszcze bardziej zdenerwowały:) chwilkę:)

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
A ile masz lat?

ja nie cipko a ze grube sie pluja potwierdzam, tylko widzisz jest roznica miedzy wytrenowanym brzuuchem a odchudzonym.Fajnie jak to utrzymasz, co do zazdrosci to raczej nie mam czego cale zycie moja waga oscyluje kolo 45, wiec sorry ale za proste masz wytlumaczenia.I nigdy nie wygladałam jak ty na tych grubych fotach , więc sama na siebie plujesz bo bylas taka gruba zazdrośnicą.

Gość Kosripi234
czemu zwracasz się do dziewczyny cipko? jestes lesbijką czy po prostu tak cię nauczyli w domu rodzinnym? utrzymuje ja juz od roku:) bo tą figurką ciesze się do lipca 2011 kiedy to byłam swiadkowa na slubie mojej siostrzyczki:0 ooo- mam 22 lata:)

Gość Ant......
A smarowałaś czymś brzuch? Jakieś masaże itp.? Ja po porodzie mam płaski brzuch (cwiczenia) ale niestety nadal jest luźna skóra. Może nie ma dramatu ale... Ogólnie - gratuluję ;-)

Gość idz cipko poćwicz
bo sadło ci urośnie:d , tak się zwracam jak oceniam twój poziom umysłowy, btw nie odpowiedziałaś na pytania dotyczące ćwiczeń, widać jak trenowałaś,,,, buhahahah

Gość Kosripi234
dobra lecę:) papa kochani:) pózneij tu wpadnę

Gość Kosripi234
idę ćwiczyć mięśnie piczy , później wejdę , pa kochani

Gość Kosripi234
Ant- smarowalam balsamami i masowalam taką gąbeczką ostrą;) pa 🌼

Gość ubieraj się jak chcesz i
idz cipko poćwicz- idz się lecz dziewczyno bo jesteś chora. Autorka ma zajebista figurę ktorej mozesz jej pozazdroscic więc zamknij ryjek i bierz się za cwiczenia to moze tez za pól roku bedziesz mogła się pochwalic takim brzuszkiem 45 kg tak juz ci wierzymy.......:D

Gość gdybys miala taki brzuch jak
jaki widzielismy nazdjeciu gdzie bylas gruba i gdybys schudla 30kg w tak krotkim stosunkowo czasie to mialabys fald skory smetnie zwisajacy na pipe. wiem co mowie bo ja tez sie odchudzlaam . Nawet lekarz mi powiedzial, ze na luzna skore to nawet miliard brzuszkow dziennie nie pomorze bo to jest po prostu nadmiar skory z ktora nie ma co zrobic i zadne cwiczenia tu nie pomoga. wiec sorry ale ich mozesz nabirac ale mnie nie nabierzesz. p.s zgiecia w lokciach nie wyszly ci jak poprowialas fotografie photoshopem :D

Gość marta18_25
Oj cos widac ze wiecej jest znawców niż ty, także nie poniżaj sie i usuń ten post!