Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Dlaczego Niemców jest tak wielu?

Polecane posty

Gość Frittot

Kraj nie dużo wiekszy od Polski a Niemców jest dwa razy więcej. No już nie licząc 10mln emigrantów. To i tak daje ponad 30 milionową przewagę. Dlaczego tak jest?

Gość tarantula88
prawdziwych niemców jest mało za 60 lat będą mniejszością narodową w swoim kraju

Gość ja pierdolne , nie wiem !
u nas w czasie wojny dużo ludzi poszło do gazu !

Gość Frittot
No właśnie Polska ma powiedzmy 40mln, niemcy 80mln Niemców - 10mln emigrantów to wychodzi 70 czyli skąd ich się tyle wzieło?

Gość bezwzględny chłopiec
Nieważne, rozmawiałem kiedyś z Żydem który powiedział mi że oni nigdy nie przebaczają i rachunki z Niemcami kiedyś zostaną wyrównane. Izrael wykończy ich atomowkami.

Polaków też by teraz było wiecej. Przed wojna w Polsce było 35 milionow ludzi, ale po wojnie zostało 20... nawet jesli odejmie sie 5 milionow zydow ktorzy mieszkali przed wojna w poslce to i tak jest 10 milionow mniej.

Gość mąż stanu
Polaków na świecie jest okolo 60mln . Gdyby nie II wojna i komuna to byloby nas teraz ze 70mln i wiekszosc zyla by w polsce (wielu nei zdecydowalo by sie na emigracje za granice). A tak jest nas w Polsce tylko 38 mln. Tak to jest jak sie ma za sąsiadów Niemcy i Rosje.

Gość co za bzdety
mieszkam w DE juz od 10 lat i prawdziwych szkopikow,takich z dziada pradziada,nie ma zbyt wielu ale jesli liczysz pol Niemca pol Turka,Ruska,Polaka,Albana jako Niemca to moze sie zgadzac liczby podane do wiadomosci publicznej obejmuja ludzi posiadajacych paszport niemiecki a tacy maja rozny kolor skory,wiare i czesto turban na glowie wyidz w Niemczech na ulice i policz sobie Niemcow-prawdziwych