Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale jestem żałosny :D

Byłem wczoraj na imprezie i widziałem...

Polecane posty

jak jakiś chuderlatowaty kordupel przeciętnej urody ledwie jakieś 165 cm wzrostu tańczył z jakaś dupą trochę wyższyą od niego z krągłą dupcią i ze sporym domyślam sie jędrnym biustem trzymając ja od tyłu w pasie przytulał sie do niej , wyglądało to niczym gody niewielkiego młodego niedźwiadka z olbrzmią niedźwiedzicą. Podziwiam tego chłopaka bo dziewczyna była dość ładna :) a ja przystojny średniej wysokości brunet z ładnie ułożoną fryzurą nie potrafiłem poderwać dziewczyny :O żal ze mnie drodzy kafeterianie:O a tyle dziewczyn było ehh... Mogłem przynajmiej z pięć numerów wyrwać a z dobrym wiatrem przeleciał bym jakaś w krzakach lecz to tylko przy mojej wybujałej wyobraźni :O następnym razem będzie lepiej :classic_cool:

Puk puk ! Ktoś sie wypowie ? :D

Gość marta18_25
dziwne! Tyle na ten temat

Gość takisobiegość
wypowiem sie tylko- mam tak samo :/ tez byłem przedwczoraj, tyleeee lasek że głowa mała, ja w miarę ogarnięty z wyglądu nie mogę narzekać za bardzo i nic, nawet ciężko mi potańczyć obok jakiejś fajnej dziewczyny, jakaś taka zjebana blokada :/

O widzę że nie jestem sam :) tak sie zniechęciłem że znowu za pół roku gdzieś wyjde :O

Gość takisobiegość
z tym zniechęceniem to fakt, jak już się przełamie i podejdę a ze jakoś tak wydaje mi się ze tancerz ze mnie średni i ona tak mało chętnie po jej minie wnioskując tańczy to odchodzę i do końca już siedzę tylko i pije piwo i potem mam doła :/